search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Ρόμπι Γουίλιαμς: Ήρθε, μάγεψε και… δίχασε – Η ατάκα του στη Μαλακάσα που συζητήθηκε (Video)

02.07.2023 16:42
ROBBIE-NEW

Στο Terra Vibe της Μαλακάσας εμφανίστηκε ο Robbie Williams το βράδυ του Σαββάτου (1/7) στην πολυαναμενόμενη φετινή συναυλία του στην Ελλάδα. Περισσότερο και από αυτή ωστόσο έμεινε να συζητείται μια ατάκα του.

Ο ποπ σούπερ σταρ στην προσπάθειά του να κάνει χιούμορ προκάλεσε αντιδράσεις και δίχασε το κοινό. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός τραγουδιστής, όταν κάποιοι από τους θαυμαστές του προσπαθούσαν να τον ακουμπήσουν, αστειεύτηκε, χαρακτηρίζοντας ως «κλέφτες» τους Έλληνες.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», είπε.

Μια από τις εκπομπές που έγινε μεγάλο θέμα η συγκεκριμένη ατάκα ήταν αυτή της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία ωστόσο πληροφορήθηκε κάποια στιγμή ότι ο γνωστός τραγουδιστής την εν λόγω ατάκα τη λέει σε όποια χώρα κάνει συναυλία αλλάζοντας την εθνικότητα.

Μετά τη συναυλία του πάντως, ο Robbie Williams με μια ανάρτηση στο Instagram ανέφερε: «Ελλάδα, ευχαριστώ για χθες το βράδυ. Ήταν όμορφα. Σε αγαπώ, Ρομπ».

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: «Έσπρωξε τον εαυτό της στα άκρα για να ανταγωνιστεί νεότερες τραγουδίστριες»

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Ελλάδα, σ΄ευχαριστώ» – Αποθεώθηκε στο Terra Vibe

Ντόλι Πάρτον: «Προσπέρασε το στήθος μου και άκου τι έχω να σου πω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52