search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Ντόλι Πάρτον: «Προσπέρασε το στήθος μου και άκου τι έχω να σου πω»

02.07.2023 13:42
Dolly Parton

Για όσους εστιάζουν στην εμφάνισή της και όχι στο μυαλό της μίλησε η Ντόλι Πάρτον σε συνέντευξή της στο BBC.

Η θρυλική τραγουδίστρια, που μετρά δεκαετίας στη μουσική βιομηχανία, ανέφερε: «Μοιάζω με γυναίκα, αλλά σκέφτομαι σαν άνδρας. Αυτό που λέω πάντα είναι “προσπέρασε το στήθος μου και άκου τι έχω να σου πω”».

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο άνδρες, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, τους θείους μου. Ίσως ήμουν η μοναδική γυναίκα εκεί μέσα, οπότε έμαθα να σκέφτομαι έτσι», εξήγησε στη συνέχεια.

«Είμαι επαγγελματίας, δεν προσπαθώ να πάω σε μία συνάντηση και να μιλάω μόνο εγώ ή να κάνω ότι ξέρω τα πάντα. Ακούω πάντα τι έχουν να μου πουν, ειδικά αν δεν ξέρω κάτι, κάθομαι και ακούω», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε για τον φεμινισμό και για το αν η ίδια είναι φεμινίστρια, απάντησε: «Δεν είμαι φεμινίστρια, είμαι θηλυκό. Βλέπω τον εαυτό μου μόνο σαν μια γυναίκα. Αλλά είμαι της εντύπωσης πως είτε είσαι γυναίκα, άνδρας, λευκός, μαύρος, μπλε, ροζ, εξωγήινος ή άνθρωπος, πρέπει να σου συμπεριφέρονται με ισότητα και σεβασμό. Προσπαθώ να είμαι πάντα ένα καλό παράδειγμα».

«Μπορεί να μη βγαίνω στους δρόμους για να φωνάξω για τις γυναίκες ή για τα δικαιώματά μου, όμως θα το κάνω μέσα από τα κομμάτια μου. Έχω ένα τραγούδι που λέγεται “Just Because I’m a Woman”, βγήκε πριν από όλα αυτά τα κινήματα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου για Robbie Williams: «Σιγά ρε φίλε, ηρέμησε λίγο!»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η περιπέτεια σε παραλία γυμνιστών – «Με κοιτούσαν με μισό μάτι»

Άρης Σερβετάλης: «Μου έχει μείνει η δύναμη του όχλου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:19