search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Πυρά του «γαλάζιου» προέδρου της ΚΕΔΕ κατά της ΝΔ και Μπακογιάννη

07.07.2023 21:35
kirizoglou-new

Τη στάση της Νέας Δημοκρατίας και την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Λάζαρος Κυρίζογλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΝΔ λίγο μετά την εκλογή του κ. Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων στην οποία όμως γνωστοποιούσε παράλληλα ότι θα στηρίζει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα και την εκπομπή «Τα Εν Οίκω Εν Δήμω» έκανε λόγο για πρωτοφανή πράγματα.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και από κανένα κόμμα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Δηλαδή, πριν γίνουν οι δημοτικές εκλογές, πριν δούμε τα αποτελέσματα να λέμε τι θα κάνουμε μετά τις δημοτικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν βάζω το τηγάνι στη φωτιά, να καεί το λάδι να αρπάξει φωτιά και το σπίτι και μετά πάω να πιάσω τα ψάρια. Πρώτα πιάνεις τα ψάρια και μετά τα τηγανίζεις. Εδώ ορισμένοι, τα ψάρια είναι στο γιαλό, δηλαδή, δεν έγιναν ακόμη οι δημοτικές εκλογές και αυτοί βάλαν τηγάνι στη φωτιά. Αυτό έχω να πω», πρόσθεσε με νόημα.

Διαβάστε επίσης:

Το «ευχαριστώ» του Σωκράτη Φάμελλου στον Αλέξη Τσίπρα

Βουλή – Τασούλας: Φείδου χρόνου προς… όλους και ο… επαναστάτης Νίκος Παππάς

Η Δεξιά στα δεξιά του Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να «παίξει μπαλίτσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:59