search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 22:16
MENU CLOSE

Καταδίωξη στη Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που σκότωσε τον 20χρονο Σύρο – «Σκόνταψε σε σίτες»

09.07.2023 10:04
PERIPOLIKO

Ενώπιον του Εισαγγελέα και στην συνέχεια του Ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος από το όπλο του οποίου προέρχεται η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονό Σύρο, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη χθες, στην Ε.Ο Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι στην προσπάθειά του να καταδιώξει τον 20χρονο, σκόνταψε σε σίτες που υπήρχαν στο σημείο και έτσι η σφαίρα από το όπλο χτύπησε το θύμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος του ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος και έκανε λόγο για μια «άσχημη στιγμή» και ένα απρόβλεπτο περιστατικό.

Πώς ξεκίνησε η καταδίωξη

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από την Αθήνα με ένα κλεμμένο λευκό αγροτικό αυτοκίνητο.

Το κλεμμένο Nissan Navara εντπίστηκε στις 11:40 το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Αστυνομικοί στον Βόλο του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη που διήρκεσε πάνω από 50 λεπτά.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο μετά από μια «τρελή» καταδίωξη, κατέληξε στην αυλή σπιτιού στο Μοσχοχώρι Λάρισας. Ο 20χρονος Σύρος οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και άρχισε να τρέχει με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν, ανάμεσα σε οικόπεδα.

«Ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δηλογλίδου.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ πλην όμως, παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, το άτομο κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: Βίντεο – ντοκουμέντο με το σκάφος σε επικίνδυνη κλίση

Γαλάτσι: Επεισόδια με μολότοφ τα ξημερώματα στη Βεΐκου – 7 προσαγωγές

Προειδοποίηση για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 22:15