search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:08
MENU CLOSE

«Αυτή η νύχτα μένει»: Αιματοβαμμένο το φινάλε της σειράς – «Υποκλίθηκε» το Twitter

10.07.2023 11:23
ayti_i_nyxta_menei-new

Αυλαία έριξε η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με το τελευταίο επεισόδιο να χαρίζει στους τηλεθεατές δυνατές συγκινήσεις και κορυφαίες ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές.

Η Ζέτα πήρε τη μεγάλη απόφαση να κοιτάξει κατάματα τον μεγαλύτερό της φόβο, ετοιμάζοντας τα μπαγκάζια της για Αθήνα. Εκεί, ήρθε αντιμέτωπη με την παλιά της ζωή που μόνο πικρία τη γεμίζει συναντώντας τον Ντόκο.

Για άλλη μία φορά του ζήτησε να πει την αλήθεια για την υπόθεση με τα ναρκωτικά με τον ίδιο να μην έχει αλλάξει δράμι από την τελευταία φορά που τον είδαμε στις οθόνες μας.

Ο Στρατής και ο Χρήστος πέθαναν μαζί σε τροχαίο δυστύχημα, με τους χρήστες του Twitter να υποκλίνονται στο αιματοβαμμένο φινάλε της σειράς και κυρίως, στις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηρώων της ιστορίας.

Υποκλίθηκε το Twitter στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών

Τι τηλεθέαση έκανε η σειρά στο φινάλε της

Υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση έκανε η σειρά και στο τελευταίο επεισόδιο, διατηρώντας τα ποσοστά που σημείωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Στρατής, ο Χρήστος, η Ζέτα, ο Γιώργης, η Νίτσα, η Διαμάντω, η Νίκη και όλοι οι ήρωες έφτασαν στο τέλος της διαδρομής τους με ένα επεισόδιο που συγκλόνισε, σημειώνοντας 19,1% στο νεανικό κοινό και 21,7% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης:

«Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Δάκρυσε το Twitter με τον θάνατο της Βουλίτσας (videos)

Δημήτρης Καμπουράκης: «Σταματήστε να γράφετε ότι φεύγω από το OPEN» (Video)

BBC: Έπειτα από πιέσεις, αρχίζει έρευνα για το σκάνδαλο με τον παρουσιαστή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:07