search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:16
MENU CLOSE

«Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Δάκρυσε το Twitter με τον θάνατο της Βουλίτσας (videos)

10.07.2023 09:48
MOURMOURA

Αυλαία έριξε χτες η αγαπημένη σειρά του ALPHA «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» με το τελευταίο επεισόδιο να αφήνει στους θεατές μια γλυκόπικρη γεύση.

Η αγαπημένη τηλεοπτική Βουλίτσα πέθανε και το Twitter δεν έμεινε ασυγκίνητο. Το τέλος του αγαπημένου χαρακτήρα ήρθε μετά από απόφαση της ηθοποιού Ελένης Κοκκίδου να μη συνεχίσει στον επόμενο κύκλο.

Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες βρέθηκαν στο πλευρό του χήρου, πια, Μηνά προκειμένου να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της συζύγου του. Όλα έγιναν τη στιγμή που η Βούλα με τον Μηνά έτρωγαν στο τραπέζι μαζί με έναν αγαπημένο φίλο. Η Βουλίτσα πνίγηκε καθώς γελούσε μετά από τα αστεία του άντρα της και έτσι «πέθανε».

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες», έλεγε χαρακτηριστικά, πριν συνειδητοποιήσει ότι η σύζυγός του δεν ζει πια.

Η συζήτησή που είχαν οι τρεις τους πριν το μοιραίο περιστατικό, ήταν σχετικά με την αποτέφρωση και το που θα ήθελε η Βουλίτσα να πεταχτούν οι δικές της στάχτες. «Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη», ήταν η ατάκα που έφερε και την τραγική εξέλιξη.

Μερικά από τα σχόλια των χρηστών:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Καμπουράκης: «Σταματήστε να γράφετε ότι φεύγω από το OPEN» (Video)

BBC: Έπειτα από πιέσεις, αρχίζει έρευνα για το σκάνδαλο με τον παρουσιαστή

Survivor All Star: Η τελευταία φορά σε στίβο μάχης στον Άγιο Δομίνικο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:12