search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έκαναν γυμνισμό στη λεωφόρο Νίκης (Video)

10.07.2023 09:24
gymnismos new

Η ζέστη ήταν όντως αρκετή. Για τους περισσότερους ήταν μια καλή ευκαιρία για ηλιοθεραπέια και μπάνιο.

Προφανώς έτσι σκέφτηκαν χθες και δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Ισως προχώρησαν και σε άλλη σκέψη: «Που να μετακινούμαστε τωρα;». Και αποφάσισαν να κάμνουν ηλιοθεραπέια στη Λεωφόρο Νίκης. Ως εδώ καλά. Μόνο που αποφάσισαν να κάνουν και γυμνισμό.

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν όσοι έτυχε να περνάνε χθες, Κυριακή, στη λεωφόρο Νίκης και συγκεκριμένα στο ύψος της πρώτης προβλήτας του λιμανιού της πόλης.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα rthess.gr δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό, όμως, που έκανε εντύπωση καθώς το σημείο βρίσκεται δίπλα στον δρόμο από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, είναι ότι οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν γυμνισμό.

Προφανώς, τα δύο κορίτσια δεν άντεξαν τις υψηλές θερμοκρασίες και πέταξαν τα… περιττά ρούχα, απλώνοντας τις πετσέτες τους, έστω και στο τσιμέντο της παραλιακής.

Διαβάστε επίσης

Οι Ολλανδοί ψηφίζουν… Ελλάδα – Οι προορισμοί που ξεχωρίζουν

Μετρό – Τραμ: Σε ισχύ από σήμερα το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων (video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07