search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:19
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Και η «μάχη» συνεχίζεται… (Videos)

11.07.2023 17:22
pitt-jolie-new

Με σαρκαστικό τρόπο αναφέρεται η Αντζελίνα Τζολί στον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ ο οποίος υποστηρίζει πως είναι… αγρότης.

Ο Μπραντ Πιτ είναι ένας ερασιτέχνης, που η μόνη σχέση που έχει με την γη είναι που επισκέπτεται τους αμπελώνες για να θαυμάσει τη δουλειά που κάνουν οι Γάλλοι εργάτες, λέει η Αντζελίνα Τζολί, καταρρίπτοντας τους ισυχρισμούς του 59χρονου σταρ ότι ασχολείται συστηματικά με τον γαλλικό αμπελώνα στο Chateau Miraval.

Αγρότης και… τζέντλεμαν

Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει στο Wine Spectator το 2014 ότι πλέον είναι αγρότης: «Μου αρέσει να μαθαίνω για τη γη και να βλέπω ποιο κτήμα είναι καταλληλότερο για ποια ποικιλία σταφυλιών. Ζω το δράμα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου: έχουμε σήμερα συγκομιδή; Θα βρέξει; όλα αυτά είναι σχολείο για μένα». Ο Μπραντ Πιτ αρέσκεται στο να καλλιεργεί την εικόνα του … αγρότη και τζέντλεμαν.

Όπως το 2016 επήλθε η ρήξη, η Αντζελίνα Τζολί δεν ξέχασε τα περί … αγροτικού του Μπραντ Πιτ και του απάντησε καταλλήλως: «επισκέπτεται τους αμπελώνες για να θαυμάσει τη δουλειά που κάνουν οι Γάλλοι εργάτες, που έχουν στήσει την επιχείρηση», υποστηρίζει η Τζολί, στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε στο πλαίσιο της διαμάχης τους για τον αμπελώνα στο Chateau Miraval.

Μια ατέλειωτη δικαστική μάχη

Όπως γράφει η Page Six, που έχει γνώση του περιεχομένου των εγγράφων που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί, με τα έγγραφα αυτά επιχειρείται να δοθεί απάντηση στον Μπραντ Πιτ, που λέει πως η απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση απειλεί να καταστρέψει το πρότζεκτ, με το οποίο ο Μπραντ Πιτ λέει πως ασχολείται προσωπικά.

«Ο Πιτ είναι ηθοποιός, όχι οινοποιός», υποστηρίζει η Τζολί, «ασχολείται με τις φαντασιώσεις του και όχι με την σκόνη και με τα σταφύλια». «Στα χρόνια που υποστηρίζει ότι έχτισε την επιχείρηση, γύρισε δεκάδες ταινίες, για να μην αναφερθώ στις αμέτρητες διαφημιστικές εμφανίσεις, στις επισκέψεις ανά τον κόσμο για την προώθηση ταινιών και στην παρουσία του στα πάρτι στο Χόλιγουντ», υποστηρίζει η Αντζελίνα Τζολί.

«Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επισκέφθηκε τους αμπελώνες για να θαυμάσει τη δουλειά που έκαναν οι Γάλλοι εργάτες, που έκαναν επιτυχημένη την επιχείρηση. Ο Πιτ δεν είναι οινοποιός».

Η υπόσχεση που ξεχάστηκε

Ο Μπραντ Πιτ έχει κατηγορήσει την Αντζελίνα Τζολί ότι πούλησε το μερίδιό της στην επιχείρηση παρότι, όταν ήταν παντρεμένοι, είχαν δεσμευτεί ότι δεν θα την πουλήσουν ό, τι κι αν γίνει μεταξύ τους.

Ο Μπραντ Πιτ έμαθε ότι η Αντζελίνα Τζολί είχε πουλήσει το μισό μερίδιο της επιχείρησης στον ρώσο πολυεκατομμυριούχο Γιούρι Σέφλερ, από Δελτίο Τύπου, το 2021.

«Έγινε κατόπιν σχεδίου: Η Τζολί συνεργάστηκε μυστικά με τον Σέφλερ και τους συνεργάτες του για την πώληση, ώστε ο Πιτ να μην καταλάβει τίποτα», υποστηρίζουν οι δικηγόροι του ηθοποιού.

Ο Μπραντ Πιτ έκανε μήνυση στη Τζολί για την επιχείρηση με τους αμπελώνες, τον Φεβρουάριο του 2022, με την Τζολί να απαντά ύστερα από λίγους μήνες με μήνυση με την οποία ζητά αποζημίωση 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Η επιχείρηση έχει αξία 160 εκατομμυρίων δολαρίων και το κτήμα αγοράστηκε το 2011.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στις ΗΠΑ: Προπονητής βίαζε ανήλικα αγόρια, αφού πρώτα τα αναισθητοποιούσε

Μπόρις Τζόνσον: Έγινε πατέρας για 8η φορά

«Έκρηξη» Ζελένσκι: «Απαράδεκτο» να μην έχει οριστεί χρονοδιάγραμμα του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:18