search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 18:31
MENU CLOSE

Σοκ στις ΗΠΑ: Προπονητής βίαζε ανήλικα αγόρια, αφού πρώτα τα αναισθητοποιούσε

11.07.2023 15:22
coach-soccer-new
Πηγή: Unsplash

Η αστυνομία του Τενεσί ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας δημοφιλής προπονητής ποδοσφαίρου, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν βίντεο με βιασμούς ανηλίκων αγοριών που ήταν αναίσθητα.

Ο Καμίλο Ουρτάδο Κάμπος κρατείται στο Φράνκλιν του Τενεσί και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων και σεξουαλική κακοποίηση, ενώ η αστυνομία πρόσθεσε ότι καθώς συνεχίζεται η έρευνα είναι πιθανό να ασκηθούν κι άλλες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας το κουβάρι με τον ρόλο του προπονητή άρχισε να ξετυλίγεται όταν ξέχασε το κινητό του σε ένα εστιατόριο. Εργαζόμενοι στο εστιατόριο άνοιξαν το τηλέφωνο για να δουν σε ποιον ανήκει ώστε να του το επιστρέψουν.

«Αυτό που βρήκαν όμως ήταν δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες παιδιών που ήταν αναίσθητα και έτσι κάλεσαν την αστυνομία», ανακοίνωσαν οι αρχές.

Στη συνέχεια άρχισε η έρευνα της αστυνομίας που εντόπισε στη μνήμη του τηλεφώνου του 63χρονου προπονητή εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με ανατριχιαστικό περιεχόμενο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Κάμπος «κατέγραφε τον εαυτό του καθώς βίαζε αγόρια που ήταν αναίσθητα, ηλικίας 9-17 ετών». Έχουν στοιχειοθετηθεί οι βιασμοί «τουλάχιστον 10 βιασμών παιδιών» και οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τρία από τα θύματα.

«Άλλα πέντε παιδιά για τα οποία δεν είχαμε εικόνα προσήλθαν μόνα τους. Πλησιάζουμε στο τέλος της συγκέντρωσης στοιχείων γι αυτή την τρομακτική περίπτωση», ανακοίνωσε η αστυνομία του Φράνκλιν. Οι αστυνομικοί λένε ότι τα θύματα δεν είχαν αντιληφθεί ότι είχαν πέσει θύματα βιασμού διότι ήταν αναίσθητα.

Ο Κάμπος ζει στην πόλη Φράνκλιν, νοτίως του Νάσβιλ, τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ως προπονητής είχε πρόσβαση σε σχολεία όπου εντόπιζε ταλέντα για να τα εντάξει στην ποδοσφαιρική ομάδα και πολλά από αυτά τα καλούσε αργότερα στο σπίτι του, αφού αποκτούσε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η αστυνομία του Φράνκλιν συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων παιδιών που έχουν βιαστεί, αλλά και για την συγκέντρωση στοιχείων από το περιβάλλον του παιδοβιαστή.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Απαγόρευσαν το κολύμπι σε δημοφιλή παραλία για να προστατεύσουν σπάνιο πουλί (Photos/Video)

Ο πλανήτης εκπέμπει SOS: Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή στην ιστορία – Πρωτοφανείς θερμοκρασίες (videos)

Μιχάλης Χατζηγιάννης για παραίτηση: «Άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 18:29