search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:33
MENU CLOSE

Σάλος στην Ιταλία: 22χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον ράπερ γιο του προέδρου της Γερουσίας

07.07.2023 18:53
VIASMOS-NEW

Ο 19χρονος γιος του προέδρου της Γερουσίας Ινιάτσιο Λα Ρούσα, κατηγορείται για βιασμό

Μια 22χρονη κοπέλα παρουσιάστηκε στην εισαγγελία του Μιλάνου για να καταγγείλει σειρά καταχρήσεων σε βάρος της, μετά από βραδινή έξοδο σε κλαμπ.  Σύμφωνα με την υπεράσπιση του νεαρού, ωστόσο, «δεν υπήρξε εξαναγκασμός». Η κοπέλα στην κατάθεσή της είπε ότι ξύπνησε γυμνή και ζαλισμένη στο κρεβάτι του 19χρονου. 

Ο ράπερ

Ο γιος του Λα Ρούσα, Λεονάρντο, είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ πριν από λίγο καιρό επειδή είναι ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα Larus και γράφει στίχους για ναρκωτικά, βία και όπλα. Εκείνη την εποχή, ο πατέρας του εξήγησε: «Είναι ράπερ ως χόμπι. Τέλος πάντων, οι πατεράδες είναι πάντα οι τελευταίοι που το μαθαίνουν, αλλά αν τον πιάσω με ναρκωτικά θα τον σκοτώσω». 

Η καταγγελία για τον βιασμό

Τα ιταλικά ΜΜΕ επικαλούμενα την καταγγελία της κοπέλας μεταδίδουν ότι στις 18 Μαΐου συνάντησε τον Λεονάρντο Λα Ρούσα, 19 ετών, σε κλαμπ του Μιλάνου. Γνωρίζονταν από το σχολείο και ήπιαν μαζί ένα ποτό. Η 22χρονη κατήγγειλε ότι, «το μόνο που θυμάται, στη συνέχεια, είναι ότι ξύπνησε στο σπίτι του νεαρού, την επόμενη ημέρα, γυμνή και σε κατάσταση σύγχυσης». «Ο Λεονάρντο μου είπε ότι πήγαμε σπίτι του με το αυτοκίνητό του και ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί μου, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών», πρόσθεσε.

«Είμαι βέβαιη ότι ήταν το σπίτι του προέδρου της γερουσίας διότι, κάποια στιγμή, μπήκε στο δωμάτιο ο ίδιος ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα, είδε ότι ήμουν γυμνή και έφυγε» τόνισε η κοπέλα, σύμφωνα με την οποία «ο Λεονάρντο της είπε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας η ίδια – χωρίς να έχει συναίσθηση του τι συνέβαινε – είχε σεξουαλική επαφή και με έναν φίλο του ο οποίος, το πρωί, βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού».

Στη συνέχεια, μίλησε με τη μητέρα της και, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, αποφάσισε να μεταβεί, για ιατρική εξέταση, στο νοσοκομείο Μαντζιαγκάλι του Μιλάνου.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ιταλικής γερουσίας τόνισε πως «θεωρεί ότι ο γιος του δεν ευθύνεται για κάποια αξιόποινη πράξη» και ότι «το μόνο για το οποίο τον επέπληξε έντονα, είναι το ότι έφερε σπίτι μια κοπέλα με την οποία δεν έχει σταθερό δεσμό».

Διαβάστε επίσης:

Νέα «παζάρια» Ερντογάν για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και η… «σφήνα» Ζελένσκι

Τεχνητή Νοημοσύνη: Καταργεί τις σχολικές αίθουσες και «εξαφανίζει» τους εκπαιδευτικούς – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι (videos)

Ρωσία: Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στη Σαμάρα – Στους 6 οι νεκροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:32