search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο «έπιασε» τον δολοφόνο της Άννας; Νέα στοιχεία για τον δράστη και το φονικό όπλο (videos)

12.07.2023 14:31
ivanka_new

Ελπίδες ότι θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της άγριας δολοφόνιας στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν πλέον οι αρχές.

Κι αυτό γιατί έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο που φαίνεται να έχει καταγράψει τον δολοφόνο της 46χρονης τρανς.

Το βίντεο σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ δεν είναι «καθαρό» και θα χρειαστεί πολυήμερη επεξεργασία στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκείμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, που οι αρχές πιστεύουν ότι ανήκε στο στενό περιβάλλον της γυναίκας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φονικό όπλο φαίνεται ότι δεν είναι μαχαίρι όπως αρχικά εκτιμούσαν οι αστυνομικοί.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Άννα Ιβάνκα να δολοφονήθηκε με ένα κομμάτι γυαλί, από σπασμένο βάζο που βρέθηκε στον χώρο του εγκλήματος.

Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει το σενάριο πως ο δράστης ήταν γνωστός της 46χρονης είναι πως, αν και το σπίτι ήταν αναστατωμένο, η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη.

Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά που εντόπισε το άψυχο σώμα της βρήκε κλειδωμένο το διαμέρισμα με τα κλειδιά πίσω από την πόρτα, που σημαίνει ότι ο δολοφόνος έφυγε από το παράθυρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος του σπιτιού έχει περισσότερες κάμερες από ό,τι το παράθυρο γεγονός που φαίνεται ότι γνώριζε και ο δολοφόνος της…

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Βασανιστικός ο θάνατος της Άννας – Τα δύο σενάρια που εξετάζονται (photos/video)

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο μαχαιριές στο λαιμό κόστισαν τη ζωή της τρανς γυναίκας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Πάλεψε για τη ζωή της πριν βρει μαρτυρικό θάνατο – Ίχνη έρευνας στο σπίτι, τι εξετάζουν οι αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:01