search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:23
MENU CLOSE

Ιεράπετρα: Συνελήφθησαν ο εκμισθωτής του jet ski και ο οδηγός

13.07.2023 19:02
jet_ski_new

Στη σύλληψη του εκμισθωτή του jet ski καθώς και του οδηγού του προχώρησε η αστυνομία, μετά το σοβαρό τραυματισμό 10χρονου στον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού αναφορικά με τον τραυματισμό άνδρα και ανήλικου ατόμου στην Ιεράπετρα, στις 12-7-2023, συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (jet ski), για παράβαση του άρθρου 291 παρ. 3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).

Χθες συνελήφθη και ο εκμισθωτής των θαλάσσιων μέσων αναψυχής, που νοίκιασε το jet ski στον 32χρονο, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του ταχυπλόου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο ξύλινο ντεκ.

Το ατύχημα σημειώθηκε εχθές περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο 32χρονος οδηγός του τζετ σκι, φίλος της οικογένειας του παιδιού, φέρεται να είχε στα πόδια του τον 10χρονο, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και παρέκκλινε της πορείας του.

Το 10χρονο παιδί διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Coco- Μat: Δεν μπορείτε να σφραγίσετε το ξενοδοχείο, η υπόθεση εκκρεμεί στα δικαστήρια

Έρχονται τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρά τον καύσωνα εργάτες του Δήμου Αθηναίων δουλεύουν στο λιοπύρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58