search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Σασμός: Καθηλωτικό το φινάλε της σειράς – Πήραν «φωτιά» τα σχόλια στο Twitter (Video)

14.07.2023 08:44
sasmos-new (9)

Αυλαία έριξε ο Σασμός το βράδυ της Πέμπτης με το Twitter να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές για τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους.

Η σκηνή ανάμεσα στον Στέλιο Μάινα και τον Δημήτρη Αλεξανδρή συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Ο Φαρμάκης ζήτησε από τον Παύλο να τον σκοτώσει σε μια σκηνή που καθήλωσε τους πάντες, ενώ όταν ο Ευθύμης πέφτει νεκρός η γυναίκα του Ρέα έρχεται και τον παίρνει για να φύγουν μαζί…

Από την άλλη, έπειτα από δύσκολα μονοπάτια που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, ο Αστέρης και η Αργυρώ αντάλλαξαν, επιτέλους, όρκους παντοτινής αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

Ο Νικηφόρος έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του και έσπευσε να αναμετρηθεί με τον Μαθιό. Η Βασιλική έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, όταν πέφτει με το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο…

Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά με το hastag #sasmos να βρίσκεται στις πρώτες τάσεις. Αρκετοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τις προβλέψεις για τη συνέχεια της σειράς του Alpha, ενώ άλλοι δεν έκρυψαν τη συγκίνηση που χάρισαν οι ηθοποιοί στους τηλεθεατές στις τελευταίες σκηνές.

Διαβάστε επίσης:

Ο Όρκος ΙΙ: Eπιστρέφει τη νέα σεζόν με καινούργια επεισόδια

«Φόνοι στο καμπαναριό»: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ρένια Λουζίδου στη νέα κωμωδία του Alpha (Video)

«Shopping Star»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της παρουσιάστριας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 12:32