search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:34
MENU CLOSE

«Shopping Star»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της παρουσιάστριας (Video)

13.07.2023 12:46
iliana-papageorgioy-new

Την παρουσίαση της εκπομπής «Shopping Star» αναλαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το μοντέλο να επιστρέφει στο «Star».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η απόφαση του σταθμού είναι οριστική, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

«Να πούμε μία τηλεοπτική είδηση που σπαρταράει, τρέχει και θα τη μάθετε πρώτοι από εδώ. Αποκλειστικά, λοιπόν, σας λέμε, εδώ στο “Καλοκαίρι Yes” ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλείσει και είναι οριστικό, ότι ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το “Shopping Star”», δήλωσε η δημοσιογράφος μεταφέροντας το ρεπορτάζ.

«Τώρα γίνεται η ανατροπή με την αιφνίδια αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ και τώρα να δείτε που κούμπωσε η θέση…» πρόσθεσε.

Μετά το κενό που δημιούρησε η Βίκυ Καγιά με την αποχώρησή της, το κανάλι αναζητούσε την αντικαταστάτριά της, πραγματοποιώντας δοκιμαστικά με πολλές παρουσίες της εγχώριας showbiz να διεκδικούν τη θέση.

Επικρατέστερη τελικά αποδείχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία από τη θέση κριτή στο «My Style Rocks» που την είχαμε δει την περασμένη σεζόν, πλέον, αναλαμβάνει το «τιμόνι» της εκπομπής του Star.

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες πρώτης προβολής: Ταξίδι στο Αιγαίο, ρομαντισμός και «Επικίνδυνες Αποστολές» (videos)

Η ΕΡΤ ακρωτηρίασε τη δήλωση της Αχτσιόγλου

BBC: Ο Χιου Έντουαρντς είναι ο παρουσιαστής που πλήρωνε νεαρό για να του στέλνει άσεμνες φωτογραφίες – Τον «έδωσε» η γυναίκα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44