search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:12
MENU CLOSE

Ταινίες πρώτης προβολής: Ταξίδι στο Αιγαίο, ρομαντισμός και «Επικίνδυνες Αποστολές» (videos)

13.07.2023 10:59
cinema

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Ίθαν Χοκ και η «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο» υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις με τον ηθοποιό να πραγματοποιεί μόνος του τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές στα 61 του. Εάν έχετε καλοκαιρινή διάθεση, δύο Γαλλίδες, κολλητές φίλες, στα 45 τους θα σας ταξιδέψουν στην υπέροχη καλοκαιρινή Αμοργό. Αν πάλι είστε ρομαντικοί ένας σκηνοθέτης και μια ηθοποιός συναντιούνται στην ασπρόμαυρη Μαδρίτη και ζουν τον απαγορευμένο έρωτα.

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο

O Ίθαν Χοκ (Τομ Κρουζ) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ίθαν καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Σάιμον Πεγκ


Δύο εισιτήρια για Κυκλάδες

Καθώς η Blandine προσπαθεί να ανακάμψει από το πρόσφατο διαζύγιό της, εμφανίζεται η παλιά κολλητή της Magalie, προτείνοντάς της να κάνουν το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν ως έφηβες: να πάνε στην Αμοργό, όπου είχε γυριστεί το Απέραντο Γαλάζιο.

Όταν όμως φτάνουν στον προορισμό τους, συνειδητοποιούν πως τα ονειρεμένα τους σχέδια δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν, αφού πλέον έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και τη ζωή!

Πρωταγωνιστούν: Λορ Καλαμί, Ολίβια Κοτ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Πάνος Κορώνης


Ραμόνα

Η Ραμόνα έχει μόλις μετακομίσει μαζί με τον Νίκο, το αγόρι της, στην Μαδρίτη, σκοπεύοντας να γίνει ηθοποιός. Μια μέρα πριν την πρώτη της οντισιόν γνωρίζει τον Μπρούνο, ο οποίος την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Τρομαγμένη από τα δικά της συναισθήματα, το βάζει στα πόδια, αλλά την επομένη μέρα διαπιστώνει έκπληκτη ότι ο Μπρούνο είναι ο σκηνοθέτης για τον οποίο θα κάνει την ακρόαση.

Πρωταγωνιστούν: Μαρτίνα Πιτσόλι, Ραφαέλ Ορντορίκα, Χουάν Φερνάντεζ Λιφάντε, Φρανσέσκο Κάριλ


Ρίκι ο Πελαργός & το Μυστήριο του Χαμένου Θησαυρού

Απολαμβάνοντας το χειμώνα σε μια Μεγάλη λίμνη στη Βόρεια Αφρική, ο Ρίκι μαθαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα του ανατεθεί μια τόσο τιμητική και υπεύθυνη αποστολή, ώστε να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς το βορρά. Μη θέλοντας να το ανεχτεί αυτό, ξεκινάει ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες.

Στην πορεία, ο Ρίκι θα συναντήσει ένα κοπάδι από σπουργίτια σε μπελάδες, αιχμαλωτισμένα από τα κακά πουλιά marabou με επικεφαλής το άπληστο παγώνι Ζαμάνο. Για να αποκτήσουν ελευθερία, τα πουλιά θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα, να δείξουν θάρρος, ευρηματικότητα και εφευρετικότητα για να λύσουν το παζλ που τους έχει ανατεθεί, και να βρουν έναν μυστηριώδη θησαυρό.

Με τις φωνές των: Γιάννης Καραούλης, Άρης Κυπριανού, Αθηνά Σάββα, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Πέτρος Κονόμου, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Ανδρέας Τσέλεπος

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΡΤ ακρωτηρίασε τη δήλωση της Αχτσιόγλου

Σασμός: Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο – Σήμερα το μεγάλο φινάλε (Videos)

Δανάη Μπάρκα: Συνεχίζει στο MEGA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:12