search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:38
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση του Mega για την παρουσιάστρια

14.07.2023 11:16
sissy-christidoy-new

Το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου από το Mega με τον σταθμό να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής του την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Σασμός στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου (Video)

Σασμός: Καθηλωτικό το φινάλε της σειράς – Πήραν «φωτιά» τα σχόλια στο Twitter (Video)

Ο Όρκος ΙΙ: Eπιστρέφει τη νέα σεζόν με καινούργια επεισόδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:30