search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Ισραήλ: Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Νετανιάχου

16.07.2023 10:38
NETANIAHOU

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα από το νοσοκομείο ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καθώς δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα στις επιπρόσθετες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά την εισαγωγή του για πιθανή αφυδάτωση, σύμφωνα με το γραφείο του.

Ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε χθες, Σάββατο, στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται στην πόλη Τελ Χασομέρ, κοντά στην εξοχική κατοικία του στην Καισάρεια, και τέθηκε υπό παρακολούθηση στη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με το γραφείο του.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο, ο ισραηλινός πρωθυπουργός εμφανίζεται σε καλή διάθεση και δηλώνει ότι έκανε διακοπές στην Θάλασσα της Γαλιλαίας χωρίς να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα.

Η εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ, η οποία διεξάγεται συνήθως Κυριακή, μετατέθηκε για αύριο, Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Αλάσκα: Ισχυρός σεισμός τώρα – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Κριμαία: Ρωσικές αναφορές για ουκρανικές επιθέσεις

Μπέρμποκ: «Καμία βάση για διαπραγμάτευση με τον Πούτιν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:21