ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:34
MENU CLOSE

Φωτιά στο Λουτράκι: Δεκάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι στην Αθηνών - Κορίνθου

17.07.2023 19:50

«Είμαστε 3 ώρες εγκλωβισμένοι και δεν έχουμε ενημέρωση από κανέναν. Η ουρά είναι για 20-30 χιλιόμετρα» κατήγγειλε εγκλωβισμένη οδηγός στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Με τηλεφωνική της παρέμβαση στο ΟPEN η Όλγα Φίλιππα ανέφερε ότι είναι εγκλωβισμένη 500 μέτρα, πριν από την έξοδο για τους Αγίους Θεοδώρους. Η ίδια ανέφερε ότι «αφού πληρώσαμε τα διόδια, μας είπαν ότι κλείνει ο δρόμος, αλλά περάστε», συμπληρώνοντας ότι «είμαστε 3 ώρες εγκλωβισμένοι και δεν έχουμε ενημέρωση από κανέναν».

Παράλληλα, τόνισε ότι «η ουρά είναι για 20-30 χιλιόμετρα και επικρατεί ένα χάος» ενώ επεσήμανε ότι «μας έχουν εγκλωβισμένους σαν τα ποντίκια». «Και εμείς άνθρωποι είμαστε, μία πληροφόρηση ζητάμε» σημείωσε.

Η ίδια συνέχισε: «Δεν έχουμε καμία, μα καμία ενημέρωση από κανέναν. Άκουγα πριν λίγο στο ραδιόφωνο, ότι έστειλαν κάποια μηνύματα από το 112. Δεν λάβαμε κανένα μήνυμα, ούτε εγώ, ούτε η μητέρα μου που συνταξιδεύουμε μαζί, ούτε ο αδερφός μου, που είναι 3,4 αυτοκίνητα πιο μπροστά. Τώρα τι να σας πω; Να σας πω ότι δεν μας λένε τίποτα. Να σας πω, ότι δεν ξέρουμε εάν θα μας γυρίσουν πίσω».

Παράλληλα, η κ. Φίλιππα ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία δείχνει 37%, ενώ πριν μία ώρα ήταν 38%. Βλέπω γύρω γύρω πολλά αυτοκίνητα, από τα οποία πολλά δεν έχουν ούτε «aircondition».
Τέλος, τόνισε ότι «η ουρά είναι για 20-30 χιλιόμετρα και επικρατεί ένα χάος» ενώ επεσήμανε ότι «μας έχουν εγκλωβισμένους σαν τα ποντίκια». «Και εμείς άνθρωποι είμαστε, μία πληροφόρηση ζητάμε» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Λουτράκι: Μάχη να μην περάσει την παλαιά εθνική οδό προς τα διυλιστήρια

Φωτιά στον Κουβαρά: Ελεύθερος ο άνδρας που προσήχθη ως ύποπτος

Αναζωπύρωση της φωτιάς στη Σαρωνίδα – Έκκληση για εναέρια μέσα

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:33
Exit mobile version