ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.06.2024 09:13
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Άρωμα  γυναίκας» στη Βουλή – Οι Βουλευτίνες της Χαριλάου Τρικούπη  

17.07.2023 06:34

Το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα 32 βουλευτές εκ των οποίων οι οκτώ είναι γυναίκες. Οι περισσότερες είναι πρωτοεμφανιζόμενες.  

Ευαγγελία Λιακούλη: Βουλευτής Λάρισας. Από τα πιο έμπειρα στελέχη που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ. Πρόσωπα που εμπιστεύεται ο Νίκος Ανδρουλάκης. Θα είναι εκ νέου Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.  

Μιλένα Αποστολάκη: Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών. Επέστρεψε στο Κοινοβούλιο βγάζοντας εκτός τον Ανδρέα Λοβέρδο. Δικηγόρος.  

Νάντια Γιαννακοπούλου: Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών. Από τις πιο έμπειρες κοινοβουλευτικές παρουσίες. Υπήρξε μία εκ των δύο Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων στην προηγούμενη Βουλή.  

Χριστίνα Σταρακά (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής ΑιτωλοακαρνανίαςΚέρδισε την έδρα από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αγροτικά ζητήματα.  

Νάγια Γρηγοράκου (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Λακωνίας και κόρη του πρώην Υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου. Δικηγόρος στο επάγγελμα.  

Κατερίνα Καζάνη (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Εύβοιας. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στη Βόρεια Εύβοια και στη συνέχεια στο Αττικό.  

Ελένη Βατσινά (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Ηρακλείου.  Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο University of Central Lancashire στο Πρέστον της Αγγλίας.  

Κατερίνα Σπυριδάκη (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Λασιθίου. Η Κατερίνα Σπυριδάκη κατάγεται από την Ιεράπετρα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. 

Διαβάστε επίσης:

Στο ΠΑΣΟΚ… αυτοπροτείνονται για τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου

«Καρφιά» Σπίρτζη για τον καβγά Τζανακόπουλου – Ρήγα: Δεν καταδικάστηκε το γεγονός, δεν αποδοκιμάστηκε το «σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ»

Κοτσακάς σε Παππά: «Μας δωροδοκείς;» – «Άμα ήταν τόσο εύκολο…»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.06.2024 09:05
Exit mobile version