search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:26
MENU CLOSE

«Καρφιά» Σπίρτζη για τον καβγά Τζανακόπουλου – Ρήγα: Δεν καταδικάστηκε το γεγονός, δεν αποδοκιμάστηκε το «σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ»

16.07.2023 14:34
spirtzis

Βολές έριξε ο Χρήστος Σπίρτζης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής για το ότι δεν καταδικάστηκε το γεγονός της επίθεσης του Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Παναγιώτη Ρήγα, από τις «”εγγύτερες πολιτικά ομάδες” αλλά ούτε και η έκφραση που του αποδίδεται για “σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ“».

Το στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή του την αναφορά δείχνει την κίνηση 6+6 στην οποία μετέχει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, και πιθανώς και την Ομπρέλα. Σημειώνεται ο καβγάς ξέσπασε το βράδυ της 25ης Ιουνίου μετά το κακό αποτέλεσμα των εκλογών και ήρθε στο φως της δημοσιότητας από πρωτοσέλιδα εφημερίδων λίγες μέρες αγότερα.

Ειδικότερα ανέφερε: «Δυστυχώς τα γεγονότα της βραδιάς των εκλογών, δεν καταδικάστηκαν. Δεν διαψεύστηκαν πρωτοσέλιδα για σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ, ούτε ζητήθηκε συγγνώμη, για όσα καταγγέλθηκαν στα όργανα. Ούτε όμως ακούστηκε έστω και μία φωνή αποδοκιμασίας, μια λέξη αποδοκιμασίας από τις εγγύτερες πολιτικά ομάδες».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Απροστάτευτοι εργαζόμενοι εν μέσω καύσωνα»

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη οι ζυμώσεις για το χρονοδιάγραμμα στην Κεντρική Επιτροπή – Αναμένεται χωριστή πρόταση για Νοέμβριο

Χρήστος Σπίρτζης: Παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36