search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:44
MENU CLOSE

Ράνια Σβίγκου για φωτιές: Η σκέψη μας σε όσους πλήττονται, διαθέσιμα για κάθε βοήθεια μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

17.07.2023 23:31
Untitled design – 2023-07-17T232923.233
Eurokinissi

Την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους κατοίκους της Αττικής, της Κορινθίας και της Βοιωτίας που πλήττονται από τις φωτιές, αλλά και τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, εκφράζει η Γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου με ανάρτησή της στο facebook. Παράλληλα, δηλώνει ότι τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαθέσιμα για κάθε βοήθεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ράνιας Σβίγκου:

«Για άλλη μια φορά, η φωτιά καταστρέφει δέντρα, ζώα, περιουσίες. Το λίγο πράσινο που μας έμεινε, αλλά και κόπους, θυσίες και όνειρα οικογενειών.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους ανθρώπους. Στους κατοίκους της Αττικής, της Κορινθίας και της Βοιωτίας, που πλήττονται από τη φωτιά. Αλλά και στους πυροσβέστες και τους εθελοντές, που δίνουν μια άνιση μάχη, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να μη θρηνήσουμε ζωές, και να προστατευθεί με κάθε τρόπο το βιός των κατοίκων.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμα να συνδράμουν όπου χρειαστεί, παρέχοντας κάθε βοήθεια τους ζητηθεί».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια προκειμένου να ενημερωθεί ενώ ζήτησε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Επικοινώνησε επίσης με τον Δήμαρχο Σαρωνικού Χρήστο Γκίνη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην περιοχή, ενώ ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος βρέθηκε από νωρίς στο σημείο που ξέσπαση φωτιά στον Νέο Κουβαρά.

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Οι σκέψεις μας είναι στο πλευρό των κατοίκων των περιοχών που πλήττονται από τα πύρινα μέτωπα σε Αττική, Κορινθία και Βοιωτία, των πυροσβεστών, των εθελοντών και της αυτοδιοίκησης που δίνουν μάχη με αυταπάρνηση κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρακολουθεί την εξέλιξη της πύρινης καταστροφής, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και είναι έτοιμο να συνδράμει όπου ζητηθεί.

Αυτές τις ώρες προέχει με κάθε τρόπο η προστασία των ανθρώπινων ζωών, κάθε έμβιου όντος και των περιουσιών των κατοίκων».  

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Δυο συλλήψεις για τη φωτιά στο Καπαρέλλι

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων

Κουτσούμπας για φωτιές: «Εδώ και τώρα να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σωθούν ζωές και περιουσίες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:39