search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:57
MENU CLOSE

Ο νέος Υπουργός Κικίλιας και ο… Στυλιανίδης  

19.07.2023 06:04
kikilias

Οι ευθύνες για την αντιπυρική περίοδο έχουν δειλά – δειλά ξεκινήσει με τα μέτωπα των πυρκαγιών να μην έχουν ακόμα σβήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr η νέα ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, (δηλαδή ο Βασίλης Κικίλιας) δεν είναι και πολύ ικανοποιημένη για την προετοιμασία που είχε κάνει η προηγούμενη αρχή κυρίως σε ό,τι αφορά τις αντιπυρικές ζώνες.

Αυτό μόνο τον Χρήστο Στυλιανίδη μπορεί να δείχνει αφού η προηγούμενη ηγεσία ήταν υπηρεσιακή λόγω της διπλής κάλπης. Την ίδια ώρα ιδιαίτερα ενοχλημένος με τους δημάρχους οι οποίοι πήραν αυξημένα κονδύλια αλλά δεν φρόντισαν να καθαρίσουν τα οικόπεδα και τις εκτάσεις στις περιοχές τους φαίνεται να είναι ο Στέλιος Πέτσας.

Επειδή η στήλη υπερασπίζεται το δίκαιο, ο Στέλιος Πέτσας όντως αύξηση το κονδύλι. Τον Οκτώβριο έχουμε εκλογές, πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες πρέπει να τα συγκρίνουν όλα.  

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα μηδενικής ανοχής για τους εμπρησμούς

Οι… παραφωνίες των υπουργών και το μήνυμα Μητσοτάκη

Όταν οι «ΠΑΣΟΚοι» πλακώνονται για τον… ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50