search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:49
MENU CLOSE

Τσακωμός Πέτσα, Τζανακόπουλου και Χριστοδουλάκη για την οικονομία: «Ενισχύσαμε το εισόδημα» – «Για όνομα του Θεού…» (Video)

02.06.2023 12:09
skai_synenteuxi_new

Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής (2/6) στο πλατό του ΣΚΑΪ, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι ο Στέλιος Πέτσας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Η συζήτηση των τριών υποψηφίων επικεντρώθηκε στην πορεία της οικονομίας και την ακρίβεια.

Αρχικά ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στον πληθωρισμό των τροφίμων, ο οποίος παραμένει στα «ύψη». «Εμείς ενισχύσαμε το εισόδημα», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξέφρασε αμέσως ενστάσεις σημειώνοντας ότι οι πολιτικές της ΝΔ για την οικονομία δεν είχαν αποτέλεσμα. «Αυτό που έχει κάνει η κυβέρνηση, είναι ότι κράτησε τον κατώτατο μισθό τρία χρόνια καθηλωμένο, έκανε αυξήσεις το 2023, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στις αυξήσεις των τροφίμων», πρόσθεσε σχετίζοντάς το με τα υπερκέρδη των επιχειρήσεων

«Για εμάς ταβάνι δεν υπάρχει, αλλά πατάμε στα πόδια μας, είμαστε ρεαλιστές», σχολίασε από την πλευρά του ο Νίκος Χριστοδουλάκης εκ μέρος του ΠΑΣΟΚ.

«Στα όρια των υπερεσόδων θα υπάρξει μείωση όσο διαρκεί η ακρίβεια», πρόσθεσε τονίζοντας ότι πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ.

Τότε ήταν που οι τόνοι ανέβηκαν… επικίνδυνα με τους τρεις πολιτικούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σχετικά με το ΕΚΑΣ και την προσωπική διαφορά, στην οποία αναφέρθηκε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Τζανακόπουλος: Κύριε Χριστοδουλάκη διαβάστε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέτσας: Θα αυξηθούν οι μισθοί, αλλά όχι 25% που λέει η ΝΔ…

Χριστοδουλάκης: Εμείς δεν πλειοδοτούμε. Με όρους λαϊκισμού η ΝΔ είπε ότι θα αυξήσει τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Όχι τον κατώτατο, τον μέσο μισθό. Μπορεί η κυβέρνηση να πει στον επιχειρηματία ότι τον υποχρεώνει να αυξήσει τους μισθούς;

Πέτσας: Αφήστε να μιλήσουμε… Σας παραπέμπω στη σελίδα του προγράμματος. Θέλετε να κάνουμε συζήτηση τώρα;

Τζανακόπουλος: Για όνομα του Θεού κύριε Χριστοδουλάκη…

Διαβάστε επίσης:

Έντονος διάλογος Ανδρουλάκη – Κοσιώνη για τα media: «Κάτι σας έχει πιάσει τώρα» – «Τα ίδια λέγατε και επί Καραμανλή» (Video)

Κόντρα Τσαπανίδου – Σκέρτσου για τη φορολογία: «Έχετε μία αγωνία να μιλάτε συνεχώς κ. Σκέρτσο» (video)

Γιώργος Τσίπρας: Θα επαναφέρουμε την απλή αναλογική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:49