search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Συνελήφθη 35χρονος για τη δολοφονία της Άννα Ιβάνκοβα στον Άγιο Παντελεήμονα

19.07.2023 15:37
anna_agiospanteleimonas

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή ενός 35χρονου άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 46χρονης τρανς γυναίκας, Άννας Ιβάνκοβα, στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα,  στην οποία προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αστυνομικές Αρχές.

Οι αρχές από τηn πρώτη στιγμή της προσαγωγής του 35χρονου θεώρησαν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 35χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης του στυγερού εγκλήματος με βάση τα ευρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 46χρονης από την Κούβα εντοπίστηκε στις 10 Ιουλίου μέσα σε λίμνη αίματος, στο ισόγειο διαμέρισμα της στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε να εισπράξει το ενοίκιο.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 15 χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κεφάλι της, καθώς από τα χτυπήματα είχε σχεδόν παραμορφωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Πύλο Μεσσηνίας

Γιώργος Τράγκας: Ελεύθερη με εγγύηση 50.000 ευρώ η χήρα του, Μαρία Καρρά

Φωτιές: Συνεχείς αναζωπυρώσεις στα μέτωπα – ‘Ερχεται βοήθεια από Ρουμανία, Σλοβακία και Πολωνία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09