search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:41
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ρεζερβέ η πρώτη θέση από το «Παρα πέντε» και την Τρίτη

19.07.2023 18:21
pixabay

Σερί παραμονής στην κορυφή της τηλεθέασης πάει να διαμορφώσει η κωμική σειρά «Στο παρα πέντε» του Mega η οποία και χθες συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα σύμφωνα με τις δυναμομετρήσεις προγραμμάτων των καναλιών τις οποίες διενεργεί η Nielsen.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι η κωμική σειρά «Πενήντα πενήντα», ενώ μετρήσιμος αντίπαλος λόγω του στοιχείου διαχρονικότητας που διαθέτει, είναι το τηλεπαιχνίδι γνώσεων (και τύχης) «Ο τροχός της τύχης».

Το έκτακτο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τις εξελίξεις από τα μέτωπα των πυρκαγιών, και ενώ ήταν στον αέρα το σε επανάληψη επεισόδιο της δημοφιλούς σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «πετάχτηκε» στην τέταρτη βαθμίδα της κλίμακας με τα πιο «δυνατά» προγράμματα της ημέρας. Η κωμική σειρά του Alpha πάντως «τερμάτισε» έκτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Μια θέση πιο πάνω, από τη σειρά του Alpha, διακρίθηκε η κωμική κοινωνική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», ενώ η επίσης αειθαλής σειρά καταστάσεων «Το σόι σου» ήταν το έβδομο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Την «ψήφο» της στην ενημέρωση του Alpha και του Open έδωσε ικανή μερίδα τηλεθεατών ώστε και τα δύο έκτακτα ειδησεογραφικά προγράμματα να συμπεριληφθούν στο top 10 της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Οι σειρές στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Mega καταλύτης για την πρωτιά

Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης

ΑΝΤ1: Ολιστική πρόταση προγράμματος, με επένδυση 25 εκατ. ευρώ μόνον στην μυθοπλασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:40