search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Άννα Ιβάνκοβα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 35χρονο να φεύγει από το σπίτι της μετά τη δολοφονία της

20.07.2023 15:46
dolofonos annas 665- new

Βίντεο ντοκουμέντο με τον 35χρονο που έχει συλληφθεί ως ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 46χρονης Άννα Ιβάνκοβα και στο οποίο παρουσιάζεται να φεύγει από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα αιμόφυρτος, προφανώς μετά το έγκλημα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ο 35χρονος φαίνεται να περιπλανιέται στους δρόμους των Αθηνών και να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια του ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγραφή είναι λίγη ώρα αφότου έχει χάσει με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της η 46χρονη.

Στον καρπό του δεξιού του χεριού διακρίνεται μία μικρή αλυσίδα, στοιχείο που βοήθησε στην ταυτοποίησή του ως δράστη της δολοφονίας.

«Πανικό» δείχνουν οι κινήσεις του

Στο βίντεο είναι εμφανείς οι αμήαχνες κινήσεις του 35χρονου, γεγονός που δείχνει τον πανικό του, όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές.

Ο 35χρονος που ζούσε στη χώρα μας από το 2017 με καθεστώς χορήγησης ασύλου έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στη δολοφονία της 45χρονης, αλλά τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί.

Ο 35χρονος, λόγω του επίμαχου βίντεο, είχε μπει στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ σχεδόν από την αρχή, ενώ φέρεται να είχε ερωτική σχέση με το θύμα.

Το συγκεκριμένο στοιχείο επιβεβαίωνε την παρουσία του στο χώρο και κατά τον χρόνο που αφαιρέθηκε η ζωή της 45χρονης και οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψή του μετά την συλλογή και την ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού.

Υπενθυμίζεται πως από την ιατροδικαστική εξέταση είχε προκύψει πως η άτυχη γυναίκα είχε δώσει μάχη για τη ζωή της, πάλεψε με τον δολοφόνο, χωρίς όμως να καταφέρει να επιβιώσει.

Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων είχε συλλέξει ευρήματα που ταυτοποιήθηκαν με το DNA του 35χρονου και τα στοιχεία σε βάρος του φέρεται να είναι ακλόνητα. Αποτυπώματά του, επίσης, βρέθηκαν και πάνω στο θύμα, αλλά και σε διάφορα σημεία του σπιτιού. 

Σημειώνεται ότι το θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα από ψαλίδι και είχε δυο καίρια χτυπήματα στο λαιμό, που με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή επέφεραν τον θάνατό της Άννας από ακατάσχετη αιμορραγία.

Επίσης, βρέθηκαν σημάδια πάλης στο σώμα της γυναίκας, που καταδεικνύουν πως οι τελευταίες της στιγμές ήταν εφιαλτικές.

Ταυτόχρονα, δέχτηκε και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, όπως μαρτυρούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι έφερε η σορός της.

Ο χρόνος θανάτου της προσδιορίζεται ότι έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή ενώ το όπλο τoυ φόνου βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Πάνω από 350 απόπειρες εγκατάστασης Predator σε χρήστες κινητής τηλεφωνίας

Melissa: Ο φωτογράφος Τάσος Βρεττός μας ταξιδεύει μέσα από το φακό του στην ιστορία της αγαπημένης μας μάρκας

Δακτύλιος 2023: Πότε σταματά για καλοκαίρι – Το πρόστιμο για τους παραβάτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:54