search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:56
MENU CLOSE

Στο Attica TV ο Γιώργος Μελιγγώνης

20.07.2023 10:27
meliggonis

Στο δυναμικό του Attica TV εντάχθηκε και τυπικά ο Γιώργος Μελιγγώνης, έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει ένα σημαντικό κύκλο συνεργασίας με το Kontra TV στο οποίο παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο από τις 28 Αυγούστου θα παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος.

Ο Μελιγγώνης έκανε από καιρό διερευνητικές συζητήσεις με το κανάλι των Μελισσίων, αναφέρουν άνθρωποι οι οποίοι είναι «κοντά» στο περιφερειακής εμβέλειας σταθμό.

Ο δημοσιογράφος στο πρόγραμμα του Attica TV για τη νέα σεζόν θα έχει ειδησεογραφική εκπομπή στη βραδινή ζώνη (22.00- 24.00) σε καθημερινή βάση με έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ και την ανάδειξη ζητημάτων και προβλημάτων τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα και θα συνδυάζονται με συζητήσεις από καλεσμένους στο στούντιο.

Με τον Γιώργο Μελιγγώνη θα είναι μαζί ο Νίκος Ελευθερόγλου και Μάγκυ Δούση.

Εν τω μεταξύ το Kontra TV επιχειρεί διεύρυνση του ορίζοντα του, πολιτικά,  στον εύρυτερο προοδευτικό χώρο απόφαση που ήδη αρχίζει να υλοποιείται σταδιακά με σκοπό να εκφράζονται και να παρουσιάζονται πιο συστηματικά «φωνές» και θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως μεταφέρουν στο topontiki.gr παρατηρητές του πολιτικού «στίβου» και άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στο κανάλι του Ταύρου.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: Αφιερωμένο στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών (photos/videos)

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου

Τηλεθέαση: Ρεζερβέ η πρώτη θέση από το «Παρα πέντε» και την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:55