search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 17:30
MENU CLOSE

Κασσελάκης σε Κεραμέως: Εσείς διχάζετε και αγνοείτε το πάγιο αίτημα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

22.07.2023 17:20
kerameos new

Η κυβέρνηση να κάνει δεκτό το πάγιο αίτημα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού για εκλογικές Περιφέρειες, κάλεσε τη Νίκη Κεραμέως ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ανάρτησή της με την οποία χαρακτήρισε «διχαστική» την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των ομογενών.

«Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ούτε διχάζει ούτε προσβάλλει τους Έλληνες. Οι εκφράσεις που εσείς χρησιμοποιείτε είναι αυτές που διχάζουν και προσβάλλουν» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ  ΠΣ.

Και συνεχίζει: «Οι απόδημοι είμαστε πολιτικοποιημένοι, αλλά (ευτυχώς) όχι κομματικοποιημένοι. Ενδιαφερόμαστε για το καλό της Πατρίδας και όχι των κομμάτων.

Έχουμε το βλέμμα μας στο κοινό εθνικό μέλλον, αδιαφορώντας για τους μικροπολιτικούς διαξιφισμούς και τακτικισμούς.

Δώστε μας τη δυνατότητα να μετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση μιας νέας Ελλάδας! Δώστε μας τη δυνατότητα να ψηφίζουμε και να εκπροσωπούμαστε από τους βουλευτές που θα επιλέγουμε οι ίδιοι με σταυρό προτίμησης, και όχι τα κόμματα με λίστες.

Υιοθετήστε όσα σας είπαν οι εκπρόσωποι των αποδήμων στη Βουλή και κάντε επιτέλους δεκτό το πάγιο αίτημα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού για εκλογικές περιφέρειες (το οποίο η Ελληνική Πολιτεία αγνοεί διαχρονικά, όπως παραδέχθηκε και ο κ. Γεραπετρίτης στην εισήγησή του στην Ε.Ε.Δ.Α. το 2017).

Τώρα είναι η ευκαιρία να πάμε όλοι μαζί μπροστά!».

Στη δική της ανάρτησης η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως σημείωνε:

«Διχαστικό είναι να καταθέτεις τροπολογία που καθιστά τους Έλληνες που έχουν δικαίωμα ψήφου & ζουν στο εξωτερικό, πολίτες δεύτερης κατηγορίας,  με ψήφο που δεν προσμετράται στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα.Εμείς ενώνουμε τους Έλληνες, όπου και αν ζουν, ο ΣΥΡ διχάζει και τους προσβάλλει».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» του στην Τουρκία για την βοήθεια στις φωτιές (Photo)

ΚΚΕ: «Η κυβέρνηση αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης στα 74 – Να αποσυρθεί η απαράδεκτη διάταξη»

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Οι διακρίσεις κατά των γυναικών, οι γάμοι ομόφυλων και όσα της έχουν λείψει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 17:21