search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Σέρρες: Μεγάλα προβλήματα από ξαφνικό μπουρίνι, δέντρα έπεσαν σε αμάξια (Video)

23.07.2023 23:53
serresqa

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε ένα ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε αργά το απόγευμα τις περισσότερες περιοχές στις Σέρρες.

Εκατοντάδες κομμένα κλαδιά δένδρων έπεσαν πάνω σε καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ προκαλώντας διακοπές ηλεκτροδότησης, δεκάδες ξεριζωμένα δέντρα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα και ξηλώθηκαν στέγες σπιτιών σε χωριά του Νομού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών δέχθηκε περισσότερες από πενήντα κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικήτα το ακραίο καιρικό φαινόμενο ξερίζωσε δύο πλατάνια, έριξε το ένα πάνω σε αυτοκίνητο και σε ένα μηχανάκι ενώ κατέστρεψε το κέτερινγκ που είχε στηθεί έξω από την εκκλησία για μια βάπτιση. Το μπουρίνι σήκωσε και τα φωτοβολταϊκά που βρίσκονταν στη στέγη του κτιρίου των ΚΤΕΛ.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για πεσμένα δένδρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στον οδικό άξονα Νιγρίτας – Θεσσαλονίκης, στις επαρχιακές οδούς Νιγριτας – Κερδυλλιων και Ορέσκιας- Δάφνης-Καστανοχωρίου, λόγω πτώσης δέντρων.

Επίσης υπάρχουν διακοπες ρεύματος σε διάφορα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου. Η πολιτική προστασία του δήμου έχει κινητοποιηθεί με την παρουσία του Δημάρχου, Αθανάσιου Μασλαρινού και του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρή Βαδικόλια».

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Τους οικισμούς Σάντα και Μέγκουλα πλησιάζει η φωτιά – Προληπτικές εκκενώσεις χωριών

Ο καύσωνας σπάει όλα τα ρεκόρ: Πάνω από τους 42 °C σε 87 περιοχές – «Έλιωσε» το Γύθειο με 46,4 βαθμούς

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας – «Στο χώρο βρέθηκαν άτομα μη έχοντα εργασία» λέει η κατασκευαστική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:07