search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:48
MENU CLOSE

ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ επιστρέφουν στο Δημόσιο – Στο Χρηματιστήριο εισάγονται οι μετοχές του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

25.07.2023 19:44
eydap 887- new

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για την επιστροφή των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο και την εισαγωγή του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Χρηματιστήριο.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Κατατίθεται εντός της ημέρας στη Βουλή, στο σχέδιο νόμου «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας – συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις» τροπολογία με την οποία επιστρέφουν στο Δημόσιο οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ που κατείχε το Υπερταμείο.

Με την ίδια τροπολογία, μεταξύ άλλων, ρυθμίζεται το καθεστώς για την εισαγωγή των μετοχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο Χρηματιστήριο, παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, θεσπίζεται πλαίσιο ενίσχυσης των εργαζομένων σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις το οποίο θα εφαρμοστεί από εφέτος και για όσους ήδη επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Ιουλίου και απαλλάσσονται για τρία χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ τα κτίρια που χαρακτηρίζονται επικίνδυνα εξαιτίας αυτών των πυρκαγιών.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση της προθεσμίας υποβολής έως τις 31 Αυγούστου

Πιο αυστηρά μέτρα για τις ψηφιακές πλατφόρμες: Εντοπισμός εισοδημάτων μεταξύ κρατών-μελών της ΕΕ

Επίδομα παιδιού: Πότε πιστώνεται και πώς υπολογίζουμε το ποσό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:48