ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Κηδεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο - Τα στεφάνια στο Α’ Νεκροταφείο

26.07.2023 13:13

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο σπίτι όπου διέμενε στην Εκάλη, τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης η κηδεία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 80 ετών.

Στεφάνια στη μνήμη της έστειλαν μεταξύ άλλων: Το ίδρυμα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» και ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», των οποίων ήταν πρόεδρος, οι οικογένειες του Θοδωρή Κυριακού και του Γιώργου Μπόμπολα, ο Ιωάννης Μάνος και η Τατιάνα Λύγαρη, η Πρωτοβουλία 21.

Με μία λιτή ανακοίνωση την Δευτέρα η οικογένειά της είχε κάνει γνωστή την απώλεια, ανακοινώνοντας πως η κηδεία και η ταφή της θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο:

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ήταν παντρεμένη με τον εφοπλιστή Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά. Τον Γιάννη (1962), τη Χριστιάνα (1964), τον Γιώργο (1967), τον Νίκο (1974) και τη Βαρδιάννα (1976).

φωτογραφίες: Eurokinissi, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το όραμα και η πορεία της

Ιερώνυμος για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Η ζωή και οι αγώνες της θα αποτελούν πρότυπο για τις επόμενες γενιές»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:31
Exit mobile version