search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:11
MENU CLOSE

Άσχημα τα νέα για την υγεία του βασιλιά Καρόλου: «Πολύ άρρωστος» σιγοψιθυρίζει το περιβάλλον του – Τα σχέδια για την κηδεία του

26.04.2024 18:56
karolos 987- new

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του βασιλιά Κάρολου, καθώς η κατάστασή του επιδεινώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα τα σχέδια για την κηδεία του να επικαιροποιούνται συνεχώς.

«Δεν είναι καλή» η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου, ανέφεραν πηγές στο Daily Beast για τον 75χρονο Βρετανό μονάρχη, που έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις του από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να τον νικήσει και κάνουν τα πάντα γι’ αυτό. Όλοι διατηρούν την αισιοδοξία τους, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο απ’ ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε στο αμερικανικό Mέσο ένας παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει αποκαλύψει από ποιον καρκίνο πάσχει, αν και σημείωσε ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη, δηλαδή μια από τις πιο θεραπεύσιμες μορφές της νόσου. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του, αλλά πηγές και πολιτικοί σχολιαστές έχουν επισημάνει δημοσίως ότι ο βασιλιάς «ανταποκρίνεται πολύ καλά» στη θεραπεία, όπως αναφέρει η New York Post.

Επιπλέον, στους αρμόδιους αξιωματούχους του Παλατιού και στης Αστυνομίας έχουν δοθεί αντίγραφα της «Operation Menai Bridge» (Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι – η κωδική λέξη για τον θάνατο του βασιλιά Καρόλου) τα οποία μελετούν συνεχώς.  

Επίσης, ο τυπικός, προβλεπόμενος σχεδιασμός της κηδείας του βασιλιά ανανεώνεται συνεχώς – και όχι κάθε 10 χρόνια όπως στην Ελισάβετ. 

«Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι εξ ορισμού σύντομη, αλλά κανείς δεν μπορεί να μαντέψει αυτή τη στιγμή πόσο σύντομη θα είναι» δήλωσε στο Daily Beast ο  βασιλικός συγγραφέας, Christopher Andersen. 

Διαβάστε επίσης:

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Τηλεφώνημα Ερντογάν σε Αταμάν μετά την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από μέλος της Μακάμπι

Πέδρο Σάντσεθ: Παραίτηση από την πρωθυπουργία έναντι θέσης στην ΕΕ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:10