search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: «Οι γιατροί του είπαν πως έχει δύο χρόνια ζωής» – Δημοσίευμα «βόμβα»

30.03.2024 12:26
karolos diaggelma 987- new
Photo: Twitter

Δύο χρόνια ζωής δίνουν βρετανικά ΜΜΕ στον βασιλιά Κάρολο Γ’, που διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, 18 μήνες αφότου ανήλθε στο θρόνο.

Μάλιστα, αναφέρουν πως είναι ήδη έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του βάσει πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με το In Touch η επιχείρηση για την κηδεία του βασιλιά θα λέγεται «Επιχείρηση Menai Bridge» και θα μοιάζει με εκείνες της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Το Παλάτι έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες. Η μοναρχία βρίσκεται σε αναταραχή από τότε που δημοσιοποιήθηκε η κατάσταση υγείας του Καρόλου, καθώς η μελλοντική βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον δίνει επίσης μάχη με τον καρκίνο.

«Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διάγνωση του καρκίνου του Κάρολου είναι πιο σοβαρή από ό,τι έχει γνωστοποιηθεί, καθώς πηγή μοιράστηκε ότι ο βασιλιάς μάλλον δίνει μάχη με κάτι περισσότερο από τον καρκίνο, αφού οι γιατροί φέρεται να του έδωσαν μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το παλάτι να γίνει γνωστό και απλά δεν είναι ικανός να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή στο In Touch«Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Το δημοσίευμα έρχεται εν μέσω της απουσίας του από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία. Παρόλο που αναμένεται να εμφανιστεί στο Windsor για την λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα, το μελλοντικό του πρόγραμμα αναμένεται να μην είναι βαρύ καθώς η αδελφή του τον βοηθά στις δημόσιες εκδηλώσεις.

Έτοιμα τα σχέδια για την κηδεία του

Τα σχέδια της κηδείας του Καρόλου έχουν αποκαλυφθεί. Η νεκρική πομπή του μονάρχη θα μοιάζει με τις τελετές της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που ονομάστηκαν «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Το «Operation Menai Bridge» περιλαμβάνει μερικά γνωστά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της σορού του από την αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Westminster Hall. Η επίσημη κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα. Πιθανότατα θα ταφεί στην βασιλική κρύπτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Είναι ένα αρκετά συνηθισμένο πράγμα μεταξύ των Βρετανών βασιλιάδων, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου, η προετοιμασία είναι απαραίτητη», είπε βασιλικός γνώστης των σχεδίων, προσθέτοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι για να μην προκληθεί πανικός».

«Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια και τις περιστάσεις που αρμόζουν σε έναν Βρετανό μονάρχη», πρόσθεσε η πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Ομηρία με εκρηκτικά στην Ολλανδία – Οι πρώτες πληροφορίες

Περού: Έφοδος στο σπίτι της προέδρου για το σκάνδαλο των Rolex (Video)

Γιατί ο Ζελένσκι δεν λέει την αλήθεια για τον πόλεμο; – «Καρφιά» υψηλόβαθμου αμερικανού διπλωμάτη για καθεστώς λογοκρισίας στην Ουκρανία (photos/audio)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:42