search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Ολλανδία: Σε εξέλιξη ομηρία με εκρηκτικά σε καφέ μπαρ

30.03.2024 11:46
ollandia_astynomia
Φωτογραφία αρχείου AP

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ολλανδία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό ομηρίας στην κεντρική πόλη Έντε, στα ανατολικά της χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ύποπτος εισέβαλε γύρω στις 5 το πρωί του Σαββάτου σε καφέ μπαρ και με την απειλή εκρηκτικών κρατά ομήρους τουλάχιστον 4 ανθρώπους.

Σύμφωνα με το Reuters, ειδικές μονάδες της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί γύρω από το κτίριο του καφέ-μπαρ Petticoat, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Με εντολή των Αρχών έχουν εκκενωθεί περιμετρικά τα σπίτια, ενώ 150 άνθρωποι απομακρύνθηκαν γύρω από το σημείο προληπτικά.

«Μέλη του προσωπικού κρατούνται όμηροι»

Ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι μέλη του προσωπικού του κρατούνται όμηροι.

 Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πόσα άτομα είναι μέσα στην επιχείρηση, τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 4-5 ομήρους.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, δεν υπάρχει ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατικό επεισόδιο. «Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το κίνητρο. Προς το παρόν, τίποτε δεν δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της στο Χ πρώην twitter.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν ρομπότ της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, να κινείται πλησίον του καφέ.

Διαβάστε επίσης:

Περού: Έφοδος στο σπίτι της προέδρου για το σκάνδαλο των Rolex (Video)

Γιατί ο Ζελένσκι δεν λέει την αλήθεια για τον πόλεμο; – «Καρφιά» υψηλόβαθμου αμερικανού διπλωμάτη για καθεστώς λογοκρισίας στην Ουκρανία (photos/audio)

Ντόναλντ Τουσκ: Αληθινή η απειλή του πολέμου στην Ευρώπη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:39