search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:17
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: Φανερά ταλαιπωρημένος στο πρώτο διάγγελμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο-Δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να σας υπηρετώ

11.03.2024 18:39
karolos diaggelma 987- new
Photo: Twitter

Με τα βλέμματα των Βρετανών στη βασιλική οικογένεια της χώρας, που ταλανίζεται από αλλεπάλληλα προβλήματα υγείας των μελών της, ο βασιλιάς Κάρολος έκανε το πρώτο του διάγγελμα, μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο Κάρολος, στο διάγγελμα που έκανε με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένος, με κόκκινα μάτια και ταλαιπωρημένο βλέμμα.

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια. Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας» είπε μεταξύ άλλων ο βασιλιάς Κάρολος για να προσθέσει ότι: «Τις τελευταίες εβδομάδες συγκινήθηκα βαθύτατα από τις υπέροχα ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου, και σε αντάλλαγμα, δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία».

Απευθυνόμενος στους Βρετανούς αλλά και στους επίσημους προσκεκλημένους στη λειτουργία στο Αβαείο του Γουστμίνστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας ο βασιλιάς τόνισε ακόμη:
«Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και στις δυνατότητες του λαού μας παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ήταν πάντα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία, καθώς, μαζί, συνεχίζουμε αυτό το ζωτικό ταξίδι».


Εν τω μεταξύ, η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει μια ακόμη κρίση, μετά τον σάλο που ξέσπασε μετά την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της, αναγκάζοντας την πριγκίπισσα της Ουαλίας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να θεαθεί στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγό της για να διασκεδάσουν το όργιο φημών για την υγεία της.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Νέα εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά το φιάσκο με το photoshop της φωτογραφίας της με τα παιδιά της

Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά στον δρόμο προς τον έλεγχο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Σε ποιες χώρες καταγράφεται έξαρση ιλαράς – Πλήρη εμβολιασμό με δύο δόσεις συστήνει ο ΕΟΔΥ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50