search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:53
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Νέα εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά το φιάσκο με το photoshop της φωτογραφίας της με τα παιδιά της

11.03.2024 17:34
kate middleton 665- new

Επιχείρηση διάψευσης του οργίου φημών μετά την κατακραυγή για την πειραγμένη φωτογραφία που δημοσίευσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον από το Παλάτι του Κένσιγκτον.  

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ να φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ τη Δευτέρα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να κατευθύνεται προς το Αβαείο του Γουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας το απόγευμα της Δευτέρας με τη σύζυγό του δίπλα του.

Στη λειτουργία παρευρέθηκαν ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η βασίλισσα Καμίλα και η πριγκίπισσα Άννα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν πήγε στη λειτουργία, αλλά ήταν στη διαδρομή του συζύγου της προς το κέντρο του Λονδίνου και απαθανατίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Κέιτ, που κοίταξε έξω από το παράθυρό της καθώς ο Ουίλιαμ φαινόταν να διαβάζει κάποιες σημειώσεις, δεν αναμενόταν να εμφανιστεί δημόσια παρά μόνο μετά το Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το σάλο που ξεσήκωσε η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της, η πριγκίπισσα αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Την ίδια ώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον πιέζεται να δώσει στη δημοσιότητα την αυθεντική φωτογραφία των μελών της οικογένειας των πριγκίπων της Ουαλίας.

Διαβάστε επίσης:

Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά στον δρόμο προς τον έλεγχο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Σε ποιες χώρες καταγράφεται έξαρση ιλαράς – Πλήρη εμβολιασμό με δύο δόσεις συστήνει ο ΕΟΔΥ

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία – Τρεις αγνοούμενοι στην Ισπανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50