search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:12
MENU CLOSE

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί από την κακοκαιρία – Τρεις αγνοούμενοι στην Ισπανία

11.03.2024 15:27
gallia kakokairia 654- new

Τραγικός είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που σάρωσε τη νοτιοανατολική Γαλλία ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους τέσσερις, με την ανακάλυψη του πτώματος ενός άνδρα, ενώ στην Ισπανία αγνοείται η τύχη τριών ανθρώπων που παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Στα περίχωρα του χωριού Ντιόν της νοτιοανατολικής Γαλλίας, βόρεια της Νιμ, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα, όπως ανακοινώθηκε από τη νομαρχία του νομού Γκαρντ. Στην περιοχή αγνοείτο η τύχη τριών ανθρώπων – ενός πατέρα και των δύο παιδιών του.

Η μητέρα, ηλικίας 40 ετών, είχε διασωθεί πριν το όχημα, στο οποίο επέβαινε και το οποίο βρισκόταν πάνω σε μια βυθιζόμενη γέφυρα, παρασυρθεί από τον ποταμό που είχε υπερχειλίσει.

Η τύχη των δύο παιδιών, ηλικίας 4 και 13 χρόνων, εξακολουθεί να αγνοείται, όπως και η τύχη ενός άνδρα στο νομό Αρντές.

Η καταιγίδα Μόνικα συνοδεύθηκε το Σαββατοκύριακο από ισχυρές ριπές ανέμου και σημαντικές βροχοπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Ισπανία, τρεις άνθρωποι παρασύρθηκαν από τα κύματα και αγνοείται η τύχη τους, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για να τους βρουν.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες θαλάσσιας διάσωσης, δύο από τους τρεις αγνοουμένους είναι ανήλικοι. Παρασύρθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ενώ ψάρευαν σε παραλία της νήσου Μεγάλη Κανάρια.

Ο τρίτος αγνοούμενος παρασύρθηκε το Σάββατο, ενώ κολυμπούσε σε παραλία της Βαρκελώνης.

Οι αρχές είχαν εκδώσει την ημέρα εκείνη προειδοποίηση εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε λόγω της καταιγίδας Μόνικα, με κύματα που έφταναν σε ύψος τα 2,5 μέτρα.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Δημόσια «συγγνώμη» μετά τον σάλο για την πειραγμένη φωτογραφία – «Πειραματίστηκα με το editing»

Ο νέος… Αρχιμήδης ζει στον Καναδά: 13χρονος αναβίωσε την «ακτίνα του θανάτου» του σπουδαίου μηχανικού (photo)

Αντρέ Βεντούρα: Ποιος είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών στην Πορτογαλία – Σκληρός ρατσιστής, ήθελε να γίνει ιερέας αλλά τελικά έγινε «τοτέμ» της ακροδεξιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59