search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:10
MENU CLOSE

Τηλεφώνημα Ερντογάν σε Αταμάν μετά την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από μέλος της Μακάμπι

26.04.2024 18:27
ataman
Eurokinissi

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν, εκφράζοντας τη στήριξη του προς το πρόσωπο του μετά την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε από το μέλος του τεχνικού team της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει κατά τη συνέντευξη Τύπου πως «ένας από το σταφ της Μακάμπι μου είπε “θα δεις στο Ισραήλ τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές”».

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον 2ο τελικό, στο ΟΑΚΑ (1-1) και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. ο κ. Αταμάν προχώρησε σε καταγγελία.

Σύμφωνα με τον τουρικό τύπο, ο προπονητής των «πράσινων» δέχτηκε προσωπικό τηλεφώνημα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς τον κόουτς του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, μερικές ώρες πριν τις απειλές προς τον Εργκίν Αταμάν καταδίκασε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Στην ανακοίνωση της TBF αναφέρεται: «Καταδικάζουμε την απειλή κατά του προπονητή της εθνικής ομάδας μας των ανδρών, Εργκίν Αταμάν. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον προπονητή που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διαβάστε επίσης:

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Politico: «Όχι» από Ελλάδα και Ισπανία σε αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία – Μάχη με τον χρόνο για το Κίεβο

Πέδρο Σάντσεθ: Παραίτηση από την πρωθυπουργία έναντι θέσης στην ΕΕ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:08