search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:54
MENU CLOSE

Netflix: Έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ «Depp VS Heard» (video)

28.07.2023 13:47
DEPP-HEARD

Δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από το Netflix το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard». Αφορά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και της Άμπερ Χερντ (Amber Heard) που έγινε τον περασμένο χρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια σοκαριστικές λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή.

Όπως αναφέρει η διάσημη πλατφόρμα, η μίνι σειρά των 3 επεισοδίων έχει ως «στόχο να παρουσιάσει μια ουδέτερη οπτική για το τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα». Ενώ θα προβάλλει την «κατάθεση και των δύο δίπλα δίπλα, χρησιμοποιώντας πλάνα από 200 ώρες ζωντανής μετάδοσης της δίκης από τα κεντρικότερα δελτία ειδήσεων και τους πολίτες-σχολιαστές στο TikTok και το Twitter».

Η Έμα Κούπερ (Emma Cooper) ανέλαβε την σκηνοθεσία η οποία έχει υπογράψει μεταξύ άλλων το ντοκιμαντέρ σχετικά με τον θάνατο της Μονρόε το 2022 «The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes».

Το «Depp v. Heard» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34