search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Τζονι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Στην αρχή αυτής της δύσκολης περιόδου, ένιωθα σαν να έπιασα πάτο» (video)

20.06.2023 08:33
JOHNNY DEPP

Μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, ο ηθοποιός μιλάει για το πως αισθανόταν εκείνη την περίοδο.

Με αφορμή τα 60ά γενέθλιά του, ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να μιλάει στις Κάννες για τον αποκλεισμό που βίωσε από το Χόλιγουντ, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με τη Χερντ.

«Πείτε το όπως θέλετε. Επέστρεψα. Αν και για να επιστρέψεις, πρέπει πρώτα να φύγεις. Εγώ δεν πήγα πουθενά. Ίσως δεν με σκέφτηκαν, δεν με πρόσεξαν ή δεν μου επέτρεψαν καν να με δει το κοινό», ακούγεται να λέει αρχικά.

«Στην αρχή αυτής της δύσκολης περιόδου, ένιωθα σαν να έπιασα πάτο. Μπορείς να πιάσεις πάτο αμέτρητες φορές, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερός και βρεις το υπόγειο, τότε ξέρεις ότι θα ανέβεις ξανά, θα είσαι εντάξει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξομολογήθηκε πως το διάστημα της δίκης αισθανόταν πως όλοι είναι απέναντί του και πως από όλη τη διαδικασία κατάφερε να κερδίσει ένα μάθημα. Έπειτα, είπε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν ούτε στην πρώην σύζυγό του.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβαιναν, αλλά ξέρεις, τρέχοντας ανάμεσα σε όλες αυτές τις σταγόνες βροχής, μαθαίνεις τόσα πολλά σε βαθμό που ακόμα και η ιδέα της πικρίας, του μίσους ή οτιδήποτε άλλου φαντάζει πολύ μακρινή», σημείωσε.

«Γιατί μίσος, φίλε; Το μίσος είναι ένα ακριβό συναίσθημα. Το μίσος απαιτεί μεγάλη φροντίδα για να το καλλιεργήσεις. Θα προτιμούσα να πω “όχι”, δεν έχω μίσος», πρόσθεσε ο Τζόνι Ντεπ για τα συναισθήματα που έχει σήμερα.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Άμπερ Χερντ πλήρωσε στον ηθοποιό την αποζημίωση που της είχε επιβληθεί στο δικαστήριο, ύψους 1εκατομμυρίου δολαρίων. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ κατέθεσε τα χρήματα στον ηθοποιό κι εκείνος με τη σειρά του θα δωρίσει 200.000 δολάρια σε πέντε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

Διαβάστε επίσης:

Σάλμα Χάγιεκ: Με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στην πρεμιέρα του «Black Mirror»

Squid Game: Έρχεται η δεύτερη σεζόν – Τι αποκάλυψε το Netflix

Μπαράκ Ομπάμα: Πλάνα από τη βόλτα του στα γραφικά σοκάκια της Σίφνου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34