search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:57
MENU CLOSE

Squid Game: Έρχεται η δεύτερη σεζόν – Τι αποκάλυψε το Netflix

19.06.2023 18:39
squid game

Το Netflix μοιράστηκε αποκλειστικές λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης νοτιοκορεατικής σειράς θρίλερ «Squid Game» το Σάββατο, στο πλαίσιο του Tudum Global Fan Event στη Βραζιλία.

Ένα νέο teaser για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game δίνει μια πρόγευση τόσο για τα επανερχόμενα όσο και τα νέα μέλη του καστ, με τον πρωταγωνιστή της σειράς Lee Jung-jae, που υποδύεται τον Seong Gi-hun, που δεν έχει μετρητά, να επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν.

Επιστρέφει για τη 2η σεζόν και ο μασκοφόρος χαρακτήρας του Front Man, τον οποίο υποδύεται ο Lee Byung-hun καθώς και ο Wi Ha-jun, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό σε αναζήτηση του αγνοούμενου αδερφού του που μπαίνει στο θανατηφόρο παιχνίδι.


Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2021 και κέρδισε έξι Primetime Emmy, θα υποδεχθεί επίσης τα νέα μέλη του καστ Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon και Yang Dong-geun.

Η ημερομηνία προβολής για τη σεζόν 2 του Squid Game δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο τον ερχόμενο Νοέμβριο αναμένεται να προβληθεί το ριάλιτι «Squid Game: The Challenge».

Διαβάστε επίσης:

Μπαράκ Ομπάμα: Δείπνησε σε εστιατόριο της Σίφνου μαζί με τον Τομ Χανκς (Video)

Survivor – Μελίνα Μεταξά: Με πόσες χιλιάδες ευρώ επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (Video)

Αρναούτογλου για Κουτσόπουλο: «Δεν μου αρέσει καθόλου που θα παρουσιάσει τη Φάρμα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:57