search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Αρναούτογλου για Κουτσόπουλο: «Δεν μου αρέσει καθόλου που θα παρουσιάσει τη Φάρμα» (Video)

19.06.2023 12:12
koytsopoylos-arnaoytogloy-new

Την απόφαση του Star να τοποθετήσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο παρουσιαστή στη «Φάρμα» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν συμφωνεί με την επιλογή αυτή.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, τόνισε ότι ένας σεφ δεν είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά που χρειάζεται να κάνει ένας παρουσιαστής ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα.

«Το σοκ – μικρό ή μεγάλο – ήταν ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρω πώς είναι αυτή η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν τον δω τον άνθρωπο και είναι καλός, ξέρετε ότι ζητάω και συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που να μην το έχω δει εγώ» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να φανταστώ – ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς μπορεί να την παρουσιάσεις, πρέπει να βγάλεις πράγματα από εκεί πέρα μέσα. Εκτός αν ο άνθρωπος είναι υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ δηλαδή να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef;»

Διαβάστε επίσης:

Κρίστιαν Μπέιλ: Στη Μύκονο με την οικογένειά του ο ηθοποιός (Video)

Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Colourday Festival (Video/Photos)

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ παίζει ντραμς στη φουσκωμένη της κοιλιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48