search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Κρίστιαν Μπέιλ: Στη Μύκονο με την οικογένειά του ο ηθοποιός (Video)

19.06.2023 11:44
kristian-mpeil-new

Tο νησί των ανέμων επέλεξε ο Κρίστιαν Μπέιλ για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να απολαμβάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με τη σύζυγό του, Σίμπι Μπλάζικ και τα δύο του παιδιά, την 18χρονη Έμελιν και τον 9χρονο Τζόσεφ.

Ο 49χρονος αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «American Psycho», τον Batman αλλά και στο «The Fighter».

Μάλιστα, για τον ρόλο του Dicky Eklund κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Από την ηλικία των 13 ετών, ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Empire of the Sun», το 1987, κεντρίζοντας για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του κοινού και των κριτών.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Colourday Festival (Video/Photos)

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ παίζει ντραμς στη φουσκωμένη της κοιλιά

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι απάντησε για την «κόντρα» Μενεγάκη – Πούμπουρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07