search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:21
MENU CLOSE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι απάντησε για την «κόντρα» Μενεγάκη – Πούμπουρα (Video)

19.06.2023 10:43
oyggarezos-new

Τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα κλήθηκε να σχολιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τις φήμες να θέλουν τους δυο τους σε ρήξη.

Μιλώντας στις κάμερες στο «Colourday Festival», ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ευγενικά να τοποθετηθεί στο εν λόγω θέμα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε μπλοκ που κάνει ή δέχεται κατά καιρούς στα social media.

«Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από όλα αυτά. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα επάνω σε αυτό» είπε και πρόσθεσε:

«Ξέρω γιατί το κάνω κι αυτοί που τους μπλοκάρω ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους μπλοκάρω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Αυτοί να κρυφτούν. Το μπλοκ δεν σημαίνει μόνο ότι μπορεί να μην θέλω κάποιον εκείνη την περίοδο. Μετά ξεμπλοκάρω αν μου περάσει. Μπορεί να έχω μπλοκάρει κάποιον επειδή με έχει κουράσει. Μπορεί αυτά που ανεβάζει να είναι υποκριτικά, μπορεί να ανεβάζει παπούτσια και να κάνει διαφημιστικά. Αν είναι θέμα ανθρώπου και δεν θέλω να με βλέπει και να τον βλέπω, όταν το δω εννοείται ότι δεν θέλω να τον βλέπω και να με βλέπει. Θα αλλάξω δρόμο ή μπορεί να περάσω από μπροστά του και να τον καρφώσω. Πολλοί με έχουν κάνει μπλοκ, επειδή τους έκανα unfollow. Όλα είναι ένα παιχνίδι, αλλά εγώ το νιώθω και δεν είναι καθόλου παιχνίδι για εμένα».

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο ράπερ Big Pokey – Βίντεο που καταρρέει στη σκηνή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μιλάμε για χακάρισμα επιπέδου 5 κλικ πριν οι τύποι μπορέσουν να εισβάλουν στο Πεντάγωνο» (video/photos)

Τσιμτσιλή: «Θα έκανα μια εκπομπή σαν τους “Πρωταγωνιστές”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:21