search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:04
MENU CLOSE

«Παρά πέντε» και έκτακτο δελτίο του Mega για τη Νέα Αγχίαλο στην κορυφή της τηλεθέασης

28.07.2023 18:30
para-pente-new

Σαν διέξοδο διαφυγής από τη ζοφερή επικαιρότητα μοιάζουν οι κωμικές σειρές των καναλιών τις οποίες προβάλλουν σε επανάληψη τα κανάλια.

Το σιριαλ «Στο παρά πέντε», χαρακτηριστικό εκπρόσωπος του είδους, παρέμεινε πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και την Πέμπτη.

Οι αδιανόητες για τους περισσότερους εξελίξεις στην πυρκαγιά η οποία ξέσπασε στη Μαγνησία προκαλώντας ως και εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης της Π.Α. και οι εκκενώσεις σε Νέα Αγχίαλο, Μικροθήβες και γύρω οικισμούς για αποφυγή χειρότερων, όπως μεταδόθηκαν από το έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης είχε την προσοχή 525.000 τηλεθεατών και χάρη σε εκείνους ήταν το πρόγραμμα της ημέρας με την δεύτερη υψηλότερη- τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών- τηλεθέαση.

Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι η έκτακτη ενημέρωση μεταδόθηκε στη διάρκεια επαναπροβολής του επεισοδίου της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί».

Τρίτη επιλογή της ημέρας, το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι, ο οποίος «είδε» το κεντρικό δελτίο του να αποτελεί έβδομη στη σειρά επιλογή των τηλεθεατών χθες.

Στο όγδοο σκαλοπάτι του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου «ανέβηκε» η σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open.

Τα επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» του Alpha και το κεντρικό δελτίο του Mega εμφανίζονται στις δυο τελευταίες θέσεις του top 10 με ακριβώς τον ίδιο αριθμό τηλεθεατών να έχουν παρακολουθήσει και το ένα και το άλλο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Και τα δύο προγράμματα είχαν το ίδιο ποσοστό τηλεθέασης (3%), αλλά φαίνεται ότι διαφορά έκαναν τα νούμερα μετά το πρώτο δεκαδικό ψηφίο. Η κατάταξη τους πρέπει να κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με άλλα λόγια.

Διαβάστε επίσης:

Τα τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ αναβάλλονται εξαιτίας της απεργίας σεναριογράφων και ηθοποιών

Netflix: Έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ «Depp VS Heard» (video)

ΑΝΤ1: Το κανάλι συστήνει τις δύο φαμίλιες τις πολύκροτης σειράς «Μάγισσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:04