search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:26
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν τρεις επιχειρηματίες – Έβαζαν παράνομα ομπρέλες στον Λαγανά

07.08.2023 12:49
laganas new

Τρία άτομα, δύο επιχειρηματίες και ένας υπεύθυνος beach bar, συνελήφθησαν ύστερα από ελέγχους που έγιναν στην παραλία του Λαγανά της Ζακύνθου την Κυριακή, από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα δύο Ζακυνθινοί ιδιοκτήτες beach bar, 65 και 53 ετών και ένας 51 ετών αλβανικής καταγωγής, υπεύθυνος σ’ ένα τρίτο, καθώς είτε δεν είχαν καθόλου άδεια και εκμεταλλεύονταν παρανόμως την παραλία βάζοντας ομπρέλες και ξαπλώστρες, είτε είχαν άδεια αλλά για πολύ λιγότερα τετραγωνικά -και ομπρέλες- από όσα είχαν καταλάβει.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου είχε αποστείλει έγγραφο στην Κτηματική υπηρεσία, ζητώντας την συμμετοχή της στην διεξαγωγή των ελέγχων, όπως και έγινε.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν στο σύνολο αντίστοιχων επιχειρήσεων του νησιού.

Διαβάστε επίσης

Κέρκυρα: Στη φυλακή μαφιόζος της Ιταλικής Καμόρα – Τον πρόδωσε το πανό της αγαπημένης του ομάδας (videos)

Λάρισα: Μετανιωμένος δήλωσε στην απολογία του ο άντρας που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του – Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Κούγιας

Καβάλα: Πήγαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση πυρκαγιών και τους έβαλαν να πληρώσουν διόδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48