search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Φόνσου για Σωτήρη Μουστάκα: «Είχε χάσει το Όσκαρ για 2 ψήφους και δεν τον ένοιαξε» (Video)

09.08.2023 13:56
fonsoy-moystakas-new

Στον Σωτήρη Μουστάκα αναφέρθηκε η Άννα Φόνσου, αποκαλύπτοντας ότι ο αείμνηστος ηθοποιός το 1964 είχε φθάσει μια ανάσα πριν το Όσκαρ για την ερμηνεία του στον «Ζορμπά».

Η ερμηνεία του είχε λάβει υποψηφιότητα, αλλά δύο ψήφοι του στέρησαν το πολυπόθητο βραβείο, εξήγησε η Άννα Φόνσου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», επισημαίνοντας ότι αυτό δεν είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τον ηθοποιό.

«Ο Σωτήρης ήταν ένα σπουδαίος ηθοποιός, πολύ καλός μου φίλος, μεγάλος ηθοποιός. Νομίζω ότι δεν το ήξερε και ο ίδιος πόσο μεγάλος ήταν. Έχασε το Όσκαρ για δύο ψήφους. Δεν νοιάστηκε, δεν ήξερε και κανέναν, δεν είχε πάει καν εκεί. Δεν τον ένοιαξε και πολύ που δεν το πήρε» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ χτυπιόμουν, έλεγα να κάνουμε μηνύσεις και μου έλεγε “Τι να το κάνω το Όσκαρ;”. Ήταν από τους καλύτερους κωμικούς! Ήταν θεατρικός ηθοποιός. Η αγάπη του η μεγάλη ήταν να παίξει κλασικούς ρόλους. Ήταν και τραγικός ηθοποιός, είχε πολλά προσόντα. Ήταν σεμνός, δεν έλεγε καν αυτά που έχει σπουδάσει. Είναι απώλεια που λείπει ο Σωτήρης από τη ζωή μας! Πολύ ταπεινός, πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Θα ήταν ο μόνος που θα είχε Όσκαρ.

Ο Σωτήρης δεν έκανε ποτέ χαζές συζητήσεις, ήταν ενημερωμένος για την πολιτική κατάσταση σε Ελλάδα και Κύπρο. Είχε τόσα προσόντα που σε νευρίαζε».

Διαβάστε επίσης:

Τζέσικα Τσαστέιν: «Αυτή ήταν η πιο αηδιαστική στιγμή της καριέρας μου»

Ντέμι Μουρ: «Παράδεισος» η Ελλάδα για τη Χολιγουντιανή σταρ – Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της (Videos/Photos)

Η Πάρις Χίλτον για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της – Οι φωτογραφίες από το πολυτελές σκάφος τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:48