search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:05
MENU CLOSE

Ντέμι Μουρ: «Παράδεισος» η Ελλάδα για τη Χολιγουντιανή σταρ – Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της (Videos/Photos)

09.08.2023 09:44
demi-moore-new

Την Ελλάδα επέλεξε για να κάνει τις διακοπές της η Ντέμι Μουρ η οποία, θέλησε να μοιραστεί, μάλιστα, με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφα στιγμιότυπα από… τον «παράδεισο» όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε ένα story της.

Η Χολιγουντιανή σταρ πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, φορώντας το μαγιό της και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο της.

Αν και η 60χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός δεν πρόσθεσε την τοποθεσία που βρίσκεται, είναι πολύ πιθανό τα στιγμιότυπα να είναι από τη Μύκονο, όπου και εθεάθη πριν από λίγες μέρες.

«Παράδεισος ♥️ Ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στο νερό, ύπνος με γούνινους φίλους και ένα καλό βιβλίο…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μουρ επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της, καθώς αποτελεί τον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό κάθε χρόνο.

Αυτή τη φορά, το πάρτι που οργάνωσε η Βερόνικα Πάστρα για τα γενέθλιά της την έφερε στο νησί των Ανέμων και όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη βραδιά εκείνη, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου…

Σε κάποια από αυτά, η Ντέμι Μουρ φαίνεται να τραγουδά με την υπόλοιπη παρέα, ενώ σε άλλο βίντεο, απαθανατίστηκε να χορεύει σε… ξέφρενους ρυθμούς!

Διαβάστε επίσης:

Η Πάρις Χίλτον για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της – Οι φωτογραφίες από το πολυτελές σκάφος τους

Πάμε Δανάη: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser – Ποιοι πλαισιώνουν την ομάδα της φέτος

Ed Sheeran: Πήρε θέση για την Τεχνητή Νοημοσύνη – «Δεν ξέρω γιατί τη χρειαζόμαστε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:03