search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Ed Sheeran: Πήρε θέση για την Τεχνητή Νοημοσύνη – «Δεν ξέρω γιατί τη χρειαζόμαστε»

08.08.2023 20:59
ED-NEW

Ο τραγουδιστής, Ed Sheeran, μίλησε για την ΑΙ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Audacy και σχολίασε το πώς βλέπει ο ίδιος την άνοδό της.

Ο Ed Sheeran μίλησε για τα τα προσανατολισμένα στη μουσική πρότζεκτ της Τεχνητής Νοημοσύνης, που γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στα social media, λέγοντας ότι «αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι, τα τελευταία 60 χρόνια, οι ταινίες του Χόλιγουντ σου λένε “Μην το κάνεις”. Και τώρα όλοι το κάνουν».

«Και λέω “δεν έχετε δει τις ταινίες όπου μας σκοτώνει όλους;”», συμπλήρωσε ο Ed Sheeran και είπε ότι «επίσης, απλά δεν ξέρω γιατί τη χρειαζόμαστε – αν αφαιρεί μια δουλειά από έναν άνθρωπο, νομίζω ότι αυτό είναι μάλλον κακό».

«Το νόημα της κοινωνίας είναι ότι όλοι εργαζόμαστε. Αν όλα γίνονται από ρομπότ, όλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Απλώς μου φαίνεται λίγο παράξενη η Τεχνητή Νοημοσύνη. Αλλά ChatGPT… γιατί όχι;» είπε μεταξύ άλλων ο Ed Sheeran.

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Πόρτμαν: Διαζύγιο μετά από όργιο φημών για εξωσυζυγική σχέση του συντρόφου της

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή – Το συγκινητικό βίντεο της Finos Film

Κρις Νοθ: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:49