search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Ελικόπτερα, κλούβες και drones για την περιφρούρηση του ματς

09.08.2023 14:03
panathinaikos_0908_1460-820_new

Drones, κλούβες, ελικόπτερα και έλεγχοι στους πάντες, είναι τα μέτρα που αποφασίστηκαν από την αστυνομία, προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια στο αποψινό ματς Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Champions League στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στη σκιά της άγριας δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη από χούλιγκαν, η ΕΛΑΣ θα επιχειρήσει να προστατεύσει το ματς και να κάνει «αστακό» την Αθήνα.

Τα σενάρια θέλουν την αστυνομία να έχει αποφασίσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το γήπεδο, το οποίο φέρεται να «αποκλείεται» από κλούβες των ΜΑΤ.
Αναμένεται παράλληλα να χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα, ενώ θα υπάρξει και επίβλεψη σε σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ, καθώς και σε συνδέσμους φιλάθλων.

Στο λεκανοπέδιο θα αναπτυχθούν αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ, καθώς και αστυνομικοί με πολιτικά.

Όσοι επιχειρήσουν να κατευθυνθούν στο γήπεδο θα ελέγχονται, ώστε να μην έχει πρόσβαση κανένας χωρίς εισιτήριο.

Τα μέτρα ασφαλείας συζητήθηκαν σε σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με φόντο τις πληροφορίες περί έλευσης οπαδών φιλικών προς την ΑΕΚ, από το εξωτερικό, για ενδεχόμενα αντίποινα για τη δολοφονία του Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα πανό συμπαράστασης των Μαρσέιγ και Γαλατασαράι για τον Μιχάλη (photos)

Ζήκος: «Ένας Άλκης δε τους ήταν αρκετός, ο Μητσοτάκης έπρεπε να έχει παραιτηθεί»

Ανησυχία για «σύμπραξη» οπαδών της Μαρσέιγ και ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟ την Τετάρτη – Πληροφορίες για άφιξη οπαδών της Λιβόρνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48